Başkan Tok Kermes Açtı, Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Tok Kermes Açtı, Esnafı Ziyaret Etti

Başkan Tok Kermes Açtı, Esnafı Ziyaret Etti

Yaşlılar yararına düzenlenen kermes açılışını gerçekleştiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Tarihine saygısı olmayan milletlerin geleceği düşünülemez" dedi.

14.04.2015 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaşlılar yararına düzenlenen kermes açılışını gerçekleştiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Tarihine saygısı olmayan milletlerin geleceği düşünülemez" dedi.

Samsun Huzurevi Derneği tarafından yaşlılar yararına yardım kermesi düzenlendi. Kermesin açılışını İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eşi Hatice Tok ve dernek yetkilileri gerçekleştirdi. Açılış sonrası kermeste bulunan ürünleri inceleyen Başkan Tok ve eşi Hatice Tok daha sonra birlikte alışveriş yaptı. Yaşlılarla yakından ilgilenen Erdoğan Tok, yaşlıların elini öperek dualarını istemeyi ihmal etmedi.

Yaşlılar için gerçekleşen her türlü etkinliğe desteklerini eksik etmediklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Yaşlılarımız olmazsa geleceğin düzeni bozulur. Yaşlılarımız ulu çınarlarımızdır. Bu duygularla böylesi güzel sosyal bir etkinliğe imza atan Samsun Huzurevi Derneği'ne sonsuz teşekkür ediyorum. Gelirinin yaşlılar için kullanılacağı bir kermesin açılışını yapmaktan onur ve gurur duyuyorum. Tarihine sahip çıkan bir nesil yetiştirmek boynumuzun borcudur. Bizlerin tarihide ulu çınarlarımız, yaşlılarımızdır. Yaşlılarımız olmazsa geleceğin düzeni bozulur. Tarihine saygısı olmayan milletlerin geleceği ise hiç düşünülemez. İlkadım Belediyesi olarak bizler yaşlılarımız için gerçekleşen tüm etkinlik ve projelere destek olmak için var gücümüzle çalışıyor. Her zaman yaşlılarımızın yanlarında oluyoruz" diye konuştu.

ESNAFI GEZDİ

Kermes açılışının ardından Saathane ve Gaziler bölgesinde bulunan esnafları ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok esnaflarla uzun uzun sohbet etti. Başkan Tok esnaflarla sohbet etmenin yanı sıra İlkadım bölgesi için istek ve önerilerini dinledi. Esnafın mahalli idarelerin gözü kulağı olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Esnaflarımız bizim göremediğimiz noktada ki gözümüz kulağımızdır. Esnaflarımızın desteği ve isteği bizlerin olmazsa olmazımızdır. Bu sebeple her boşlukla esnaf kardeşlerimizle bir araya gelerek onları dinlemeye özen gösteriyoruz" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tok Kermes Açtı, Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement