Başkan Tok'tan İşçilere Yemek - Son Dakika
Güncel

Başkan Tok'tan İşçilere Yemek

Başkan Tok\'tan İşçilere Yemek

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, işçilere yemek ikram etti.

30.01.2016 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, işçilere yemek ikram etti.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Anadolu Serası'nda Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldi. Tok, Samsun'da geçen günlerde etkili alan kar yağışında 61 mahallede 120 personel ve 27 araçla gece-gündüz demeden çalışan personeli ile öğle istirahatinde buluştu.

Belediye çalışanlarını ailenin evlatları olarak gördüklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, etkili ve aralıksız olarak yoğun bir şekilde devam eden kar yağışı sonrası kar küreme, tuzlama ve yol açma çalışmalarında mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan personeline teşekkür etti.

BELEDİYECİLİK EKİP İŞİDİR

Fen İşleri ve Temizlik Müdürlüğü çalışanlarının sorumluluklarının büyük olduğunu ifade eden Başkan Erdoğan Tok, "Samsun son 16 yılın en yoğun kar yağışı ile karşı karşıya kaldı. Etkili ve aralıksız bir şekilde yağan kar ile verdiğiniz mücadelenizi tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere, tüm belediyeler tüm imkanlarını karla mücadele için seferber etti. Yoğun bir şekilde çalıştınız. Belediyecilik ekip işidir. Birlik ve beraberlik içersinde yoğun bir tempo ile mücadele verdiniz. Emeğinize teşekkür ederim. Sizler, hem yaşadığınız şehre, ilçenize ve İlkadım Belediyesi'ne katma değer üretiyorsunuz. Bunun değerini bilmenizi istiyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, öğle yemeğini kendi elleri ile ikram ederek personeli ile birlikte yemek yedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Tok'tan İşçilere Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement