Başkan Tok Vites Yükseltti - Son Dakika
Yerel

Başkan Tok Vites Yükseltti

Başkan Tok Vites Yükseltti

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gazi Hizmet Binası Meclis Salonu’nda birim müdürleriyle bir araya gelerek, “Daha çok çalışmalıyız” mesajı verdi.

19.11.2015 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gazi Hizmet Binası Meclis Salonu'nda birim müdürleriyle bir araya gelerek, "Daha çok çalışmalıyız" mesajı verdi.

Belediye birim müdürleri ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, müdürlere fazla mesai talimatı verdi. Başkan Tok, "Halkımız 1 Kasım seçimleri önemli bir mesaj verdi. Biz de belediye olarak bu mesajı iyi okuyarak halkımızla olan diyalogumuzu daha da geliştireceğiz. Başkan Yardımcılarımız, daire müdürlerimiz, belediye çalışanlarımız halkla olan iletişimine daha çok dikkat ederek, vatandaş memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmalıyız" dedi.

DAHA ÇOK MESAİ, DAHA KALİTELİ HİZMET

Belediye çalışanlarına dört kolla işe sarılmaları konusunda birim müdürlerine gereken hassasiyeti göstermelerini isteyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Halkımız 1 Kasım seçimlerine önemli bir mesaj verdi. Biz de bu mesajı dikkate alarak halkımızın beklentilerini imkanlarımız ölçüsünde, en iyi şekilde karşılamalıyız. Tercihini istikrardan yana kullanan milletimizin bu güvenini yerel yönetimler olarak boşa çıkarmamalıyız. Bize büyük sorumluklular yükleyen halkımızın güvenini boşa çıkarmamalıyız. Vatandaşlarımızın memnuniyetini her gün bir üst seviyelere yükseltmek için gerek birim müdürlerimiz gerek müdürlüklere bağlı olan personellerimiz daha fazla mesai ile daha hızlı işlere imza atmalıyız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun dediği gibi ayrım yapmadan ötekileştirmeden her kesimi kucaklayacağız. Biz, halkımıza fayda sağlayacak farklı görüş ve eleştirilere her zaman açığız. Biz birlikte büyük İlkadımız. Birlikte büyük bir aileyiz" diye konuştu.

"İLKADIM'IN HER BİR YANINDA PROJELER YÜKSELİYOR"

Belediye olarak yaptıkları çalışmalarla vites yükselttiklerini ifade eden Başkan Tok, "Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana gece gündüz demeden sürdürdüğümüz çalışmalarımız bu yıl itibari ile filizlenmeye başlamıştır. Bir yanda Türkiye'nin en büyük gençlik merkezi, diğer yanda bölgeye hitap edecek olan Derebahçe Sosyal Tesisleri'nin temelleri atıldı. İnşaat çalışmaları hızla devam ediyor. İlkadım ilçemiz şantiye alanına döndü. İlkadım'ın her bir yanında projeler yükselmeye devam ediyor. Halkımızın istekleri ve ihtiyacı doğrultusunda Baruthane Mahallemizde ahşap yürüyüş yol projemiz bitme aşamasına hızla yaklaşıyor. İlkadım'ın en çok ihtiyacı olan vatandaşlarımızı iki bina arasında git gel yapmaktan kurtaracak olan en önemli projemiz olan yeni hizmet binamızın temellerini Allah izin verirse 2016 Mayıs ayında atıyoruz. Belediye binamız, İlkadım'a yakışır gelişmiş modern ve teknolojik bir yapıya sahip bina olacak. Bu büyük projemiz Eğitim ve Araştırma Hastanesi yolu üzerinde bulunan TOKİ binaları yanındaki büyük alanda hayat bulacak. 20 dönümlük araziye sahip arazinin 11 dönümü belediye hizmet binası geri kalan alanlar ise meydan ve yeşil alan olacak. Projemizin içerisinde çocuk kreşi, spor alanları, otopark ve dinlenme noktaları bulunacak. Mayıs ayında temel atma töreni gerçekleştireceğimiz bu projemizi de inşallah 2 yıl sonra bitirmiş olacağız" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tok Vites Yükseltti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement