Başkan Toksoy, "Sarıkamış'ı Doğu'nun Parlayan Yıldızı Yapacağız" - Son Dakika
Yerel

Başkan Toksoy, "Sarıkamış'ı Doğu'nun Parlayan Yıldızı Yapacağız"

Başkan Toksoy, "Sarıkamış\'ı Doğu\'nun Parlayan Yıldızı Yapacağız"

Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Sarıkamış’ı Türkiye’nin paryalayan yıldızı yapacaklarını belirtti.

11.08.2016 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Göksal Toksoy, SarıkamışTürkiye'nin paryalayan yıldızı yapacaklarını belirtti.

Kars Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü tarafından sürdürülen ve karayolu ağı içerisinde bulunan Sarıkamış kent merkezi ve eski Erzurum yolu güzergahında son kat sıcak asfalt çalışmasının aralıksız devam ettiği bildirildi.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen yıl birinci kat asfalt kaplama yapılan yaklaşık 15 kilometre yol güzergahının bu sene son kat sıcak asfaltla kaplanmaya başlandığını belirtti.

Toksoy, Karayolları tarafından yüklenici firmaya asfalt ve aydınlatma yaptırılan yolların, ağaçlandırması, çevre düzenlemesi, peyzaj çalışmalarını da belediye olarak kendilerinin yaptığını söyledi.

Sarıkamış şehitleri anma etkinliklerinin de yapıldığı alan içinden geçen yolların ilçe için büyük önem arz ettiğini ifade eden Başkan Toksoy, "Şehir girişinden Osman Yüce kayak tesisleri ve Yukarı Sarıkamış Şehitlik yolunu da içine alan yani bizim protokol yolu dediğimiz yolun tamamı asfaltlanacak. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, devlet erkanımız, vatandaşlarımız bu yollardan geçecek. Ayrıca tören alanları, şehitlikler ve Kafkas Cephesi Harekat Merkezide bu yapılan yolların çevresinde yer alıyor. Karayolları Genel Müdürlüğümüz geçen seneden yatırım programına bu çalışmayı almıştı. Şimdi program çerçevesinde çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor" dedi.

Toksoy, "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan'ın talimatları, destek ve katkılarıyla ilçemizin çehresi hızla değişiyor. Kendisine Sarıkamış halkı adına teşekkür ediyorum. Kars Milletvekilimiz Selahattin Beyribeyin, ilçemizde yapılan yatırımları takip etmesi, ilgilenmesi bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Karayolları Genel Müdürlüğüne, Kars Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü çalışanlarına ve yüklenici firma yetkililerine şükranlarımı sunuyorum. İlçemizi çok kısa süre içerisinde doğunun parlayan yıldızı haline getireceğiz" diye konuştu. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toksoy, 'Sarıkamış'ı Doğu'nun Parlayan Yıldızı Yapacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement