Başkan Tollu, Ankara'daki Hain Saldırıyı Kınadı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tollu, Ankara'daki Hain Saldırıyı Kınadı

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Ankara’daki hain saldırıyla ilgili olarak bu alçak olayı gerçekleştiren güçleri ve tetikçilerini lanetlediğini belirterek, "Allah bu aziz milleti her türlü şer odaklarının şerrinden ve tuzaklarından muhafaza buyursun” dedi.

14.03.2016 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Ankara'daki hain saldırıyla ilgili olarak bu alçak olayı gerçekleştiren güçleri ve tetikçilerini lanetlediğini belirterek, "Allah bu aziz milleti her türlü şer odaklarının şerrinden ve tuzaklarından muhafaza buyursun" dedi.

Bu saldırıların Türk milletini asla yıldıramayacağını ifade eden Tollu, "Günahsız sivil vatandaşlara karşı düzenlenen bu hain saldırılar fazlasıyla canımızı yakmaktadır. Bir an önce bu duruma karşı ciddi tedbirler alınmalıdır. Karşımızda yüzümüze gülen, sözde bizimle dost olduklarını söyleyen güruhlar, arkamızı dönünce içlerindeki kin ve nefretle acımasızca masum insanları hedef alan saldırılar düzenlemektedirler. Terörle mücadele memleketin her yerinde ve her mekanında en caydırıcı şekilde yapılmalıdır. Yapılmalıdır ki, masum insanların acıları bir nebze azalsın. Vatanımızın birliği sağlamlaşsın. Bu milletin her bir ferdi bu vatan için can vermekten asla çekinmez. 'Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda, şüheda fışkıracak toprağı sıksan şüheda' mısralarında anlatıldığı üzere, bu vatanın her karışı şehit kanlarıyla sulanmıştır. Atalarımız kanlarını dökerek can vererek bu toprakları vatan yaptılar ve bizlere emanet ettiler. Biz bu vatanı dün böldürmedik, hiçbir zamanda böldürmeyeceğiz" diye konuştu.

Büyük Türk milletinin bu vatanı asla böldürmeyeceğinin altını çizen Başkan Tollu, "Vatanımızın birliğine ve bütünlüğüne kasteden, askerimize ve vatandaşlarımıza haince ve kalleşçe pusu kuran şerefsizleri bu millet tükürüğüyle boğacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hiç kimse bu milletin zaafa düşeceğini aklından bile geçirmesin, tekrardan tüm Türkiye'nin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tollu, Ankara'daki Hain Saldırıyı Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement