Başkan Tollu, Selden Etkilenebilecek Yerleri Gezerek, İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Tollu, Selden Etkilenebilecek Yerleri Gezerek, İncelemelerde Bulundu

Başkan Tollu, Selden Etkilenebilecek Yerleri Gezerek, İncelemelerde Bulundu

Mersin’in Erdemli ilçe Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, önceki gece yağan yoğun yağmur sonrasında Erdemli’de sorun olabilecek yerleri gezerek incelemelerde bulundu.

30.12.2016 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli ilçe Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, önceki gece yağan yoğun yağmur sonrasında Erdemli'de sorun olabilecek yerleri gezerek incelemelerde bulundu. İlçede yaşanması muhtemel bir afete rastlanılmadığını kaydeden Tollu, bunu altyapının sağlamlığına bağladı.

Önceki gün tüm Mersin'de yağan yoğun yağmur Erdemli'de de etkisini hissettirdi. Kentin birçok yerinde sel olurken, şu ana kadar 2 kişi hayatını kaybetti. Birçok vatandaş yollarda mahsur kalırken, çok sayıda araç, işyeri ve evde zarar gördü. Başkan Tollu'da Erdemli'de şiddetli yağmurdan dolayı sorun olabilecek yerlerde incelemelerde bulundu. İş makineleri ile yaşanan küçük sorunlara anında müdahale ederek sorunların büyümeden çözüldüğünü kaydeden Tollu, daha önce büyük önem vererek güçlendirdikleri şehrin altyapısı sayesinde büyük bir afetin önüne geçildiğini söyledi. İlçede bazı bölgelerin daha eskilere dayanan yapılaşma sebebiyle önceleri afetlere maruz kaldığını ve belediye olarak ilçenin altyapı çalışmalarını yaparken bu bölgelere öncelik ve önem verdiklerini dile getiren Tollu, "Bu durum Allah'tan gelen bir durumdur. Yağmurun ne zaman ne kadar şiddet ve yoğunlukta yağacağı hiç belli olmaz. Erdemli daha önceleri sel baskını gibi afetlere maruz kalmıştır. Bu yönde tedbirler aldık ve almaya da devam edeceğiz. Bugün Allah'a şükür çok miktarda yağmur yağmasına rağmen büyük bir afetle karşılaşmadık. Küçük sorunlara ekiplerimiz anında müdahale etmişlerdir. İlçede geçtiğimiz dönem çok büyük bir altyapı çalışması yapmıştık. Şimdi bu çalışmalar sayesinde büyük felaketlerin önüne geçebildik. Aldığımız tedbirlerin ve yaptığımız çalışmaların karşılığını gördük Allah'a şükür" dedi.

Tollu, vatandaşlarla da görüşerek sorunları olup olmadığını sordu. Ekiplerden de durum hakkında bilgiler alan Tollu, her zaman her yerde vatandaşının yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. Vatandaşların acil bir durumda günün her saatinde belediyeye ulaşabileceklerinin altını çizen Tollu, 444 5 609 ve 5151858 numaralı telefonlar aracılığı ile iletişim kurulabileceğini kaydetti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tollu, Selden Etkilenebilecek Yerleri Gezerek, İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement