Başkan Toltar'ı Mutlu Eden İstek - Son Dakika
Yerel

Başkan Toltar'ı Mutlu Eden İstek

Başkan Toltar\'ı Mutlu Eden İstek

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın her hafta düzenli olarak yapmaya çalıştığı halk meclisinin ikincisi gerçekleşti.

09.09.2014 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın her hafta düzenli olarak yapmaya çalıştığı halk meclisinin ikincisi gerçekleşti.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın halkın sorunlarını ve isteklerini dinlemek için her hafta Salı günü düzenlediği halk meclisinin ikincisi Dilovası Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşti. Başkan Toltar, Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin katıldığı halk meclisinde vatandaşlar tek tek dinlenerek sorun ve isteklerinin yerine getirilmesi için çalışmalar başlatıldı.

Halkın büyük bir çoğunluğu işsizlik, yardım konularında destek isterken, toplantıya katılan bir bayanın isteği Başkan Ali Toltar'ı mutlu etti. Ayten Korkmaz isimli bayan Başkan Toltar'dan Dilovası'nda ikamet eden kadınların bir araya gelebileceği ve sorunlarını konuşabileceği ayrıca ailevi sorunlar hakkında destek alabileceği Aile Danışma Merkezi'nin açılmasını istedi.

Korkmaz'ın bu isteğini duyan Başkan Toltar, "Halkımızın böyle güzel isteklerle karşımıza gelmesi bizleri mutlu ediyor. Dilovası'nda yaşayan kadınlarımızın bir arada olabileceği sorunlarının çözüme ulaşacağı bir Aile Danışma Merkezi'nin kurulması bizler için de önemlidir. Bizde yatırım programımıza bu isteği ekleyeceğiz ve kısa sürede Aile Danışma Merkezi'nin kurulması için çalışacağız" dedi.

Sabah 11: 00'de başlayan halk toplantısı öğlen saatlerinde sona ererken Başkan Toltar, görüşmeye gelen yaklaşık 100 kişiyi tek tek dinleyerek sorunlarını not aldı. Halk meclisi ile ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Toltar, "Kimseyi geri çevirmeyeceğiz. Bizim burada bulunmamızın amacı zaten halkımızı dinlemek ve sorunlarını çözmek. Ancak herkes bize gelirken adil ve kanuna uygun istekler içerisinde gelsin. Kanuna uygun herşeyi yerine getirmek için çalışırız. Yeter ki halkımız mutlu olsun" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toltar'ı Mutlu Eden İstek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement