Başkan Toltar, İmo'lu Meslektaşlarıyla Köprüyü Gezdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Toltar, İmo'lu Meslektaşlarıyla Köprüyü Gezdi

Başkan Toltar, İmo\'lu Meslektaşlarıyla Köprüyü Gezdi

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İMO üyeleri ile birlikte Körfez Geçiş Köprüsü İnşaatı’nı gezdi.

15.08.2015 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İMO üyeleri ile birlikte Körfez Geçiş Köprüsü İnşaatı'nı gezdi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ile 30'a yakın meslektaşını ağırladı. Başkan Toltar daha sonra meslektaşlarıyla birlikte Körfez Geçiş Köprüsü alanını gezdi. Meslektaşları Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı hem makamlarında ziyaret etmekten hem de Körfez Geçiş Köprüsü şantiye alanını meslektaşlarıyla birlikte ziyaret etmekten dolayı mutlu olduklarını belirten İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, "Meslektaşımız Belediye Başkanı Ali Toltar'ı tekrar ziyaret ettik ve çalışmalarını paylaştık.Kendisini tebrik ediyorum. Ali Toltar'ın Mühendislik Lisansı ve diğer tahsillerine dayanarak, azimli, çalışkan ve stratejik planlama sahibi bir belediye başkanı olduğunu ilçede hissettirmiştir" dedi.

Dilovası'nın coğrafik ve stratejik olarak önemli bir konuma sahip olduğunu belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise, "Dünyanın dördüncü büyük köprüsüne ev sahipliği yapacak olması, dev sanayisi ve İstanbul ile Kocaeli arasında köprü vaziyeti görmesi özellikleri ile Dilovası çok önemli bir ilçedir" şeklinde konuştu. Dilovası'nın 3 temel sorunu var. Bunlar Çevresel Sorunlar, Kentsel Sorunlar ve İstihdam Sorunları. Sorunların çözümü için meslektaşlarımın bana destek olacağından şüphem yok. Dilovası çevre, kentsel ve istihdam yönüyle birtakım araştırma geliştirme sürecine girecek" şeklinde konuştu.

Heyet daha sonra Belediye Başkanı Ali Toltar ile birlikte Körfez Geçiş Köprüsü şantiye alanına gittiler. Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından karşılanan heyete teknik sunum yapılarak çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu. Heyete sunumu Körfez Geçişi Asma Köprüsü Başmühendisi Erdoğan Dedeoğlu yaptı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toltar, İmo'lu Meslektaşlarıyla Köprüyü Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement