Başkan Topbaş'tan Başkan Çelikbilek'e Nezaket Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkan Topbaş'tan Başkan Çelikbilek'e Nezaket Ziyareti

Başkan Topbaş\'tan Başkan Çelikbilek\'e Nezaket Ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'e nezaket ziyaretinde bulundu.

18.10.2014 09:38  Güncelleme: 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizmetlerde karşılıklı iş birliği ve sürekliliğin vurgulandığı ziyarette yerel yönetim anlayışındaki değişim, halkın başarılı hizmetleri takdiri ve teveccühü de dile getirildi.

Beykoz'un İstanbul'un çok özel, nadide ve kadim semtlerinin başında geldiğini belirten Başkan Kadir Topbaş; "Büyükşehir olarak ilçe belediyelerimize ve halkımıza hizmet etmenin gururunu yaşamaktayız. Kentlerimizde iz bırakmanın, geleceğe taşımanın, insanımıza, vatanımıza, şehrimize hizmet etmenin ne demek olduğunu bilenler olarak çalışmalarımızı yürütmekteyiz. İnşaallah ilçe sakinlerinin, daha kaliteli gurur duydukları yaşam standardı yüksek bir Beykoz'u da sizlerle birlikte devam ettirmeyi hedefliyoruz. Beykoz'a destek olmaya devam edeceğiz, ilçeyle ilgili yatırımlarımız var. Sizin nezdinizde buradan Beykoz halkına saygılarımı ifade ediyorum. Tekrar hayırlı olsun diyor, tebrik ediyor, başarılar diliyorum." dedi.

Başkan Kadir Topbaş'ı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten ve ziyareti dolayısıyla teşekkür eden Başkan Yücel Çelikbilek ise: "Bütün ilçeler hepsi güzeldir ama Beykoz'un köklü tarihi ve manevi güzellikleri var. Boğaz'da iki kıtayı gören bir cepheye sahip. Yuşa as gibi özel, manevi bir zenginliği bünyesinde barındırıyor. O'nun manevi mihmandarlığı ve kudretiyle bizler de her işimizi aşk ile yapıyoruz."diyerek ilçenin özeliklerine değindi.

Beykoz'un "Yeni Türkiye" gibi yeni bir döneme girdiğini vurgulayan Başkan Çelikbilek: "Beykoz halkı uzun yıllar üç tane fabrikanın getirdiği sanayi şehri oldu. Şimdi Beykoz'a yeni bir kimlik kazandırmaya çalışıyoruz. Bunlar içinde Riva Kanal Projemiz, bizim sizden destek aldığımız, Beykoz'un yüz akı olan bir projesidir. Beykoz'un kalkınmasında bizden hiçbir zaman desteğinizi esirgemeyeceğinize olan inancım tamdır. Bu güne kadar ilçemiz için yaptığınız her şey için de tekrar kalpten teşekkür ediyorum. Size de İstanbul'a üçüncü dönemizde yapacaklarınız için başarılar diliyorum. Rabbim yolunuzu açık etsin. Güzel ve iz bırakacak hizmetler yapmayı nasip etsin." şeklinde sözlerini noktaladı.

Beykoz Belediye başkan yardımcılarının hazır bulunduğu ziyarette Başkan Kadir Topbaş günün anısına Başkan Çelikbilek'e İstanbul figürlerinin yer aldığı bir çini, Başkan Çelikbilek de Kadir Topbaş'a işlemeli bir vazo ile Başkan Topbaş ve çocuklarla aynı karede yer aldıkları bir fotoğraf hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Topbaş'tan Başkan Çelikbilek'e Nezaket Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bornova Belediyesi Evka-3 Mahallesi'nde Asfaltlama Çalışması Başlattı
    10:59 Bornova Belediyesi Evka-3 Mahallesi'nde Asfaltlama Çalışması Başlattı

    Bornova Belediyesi, Evka-3 Mahallesi'nde uzun süredir talep edilen asfaltlama çalışmasını başlattı. Başkan Ömer Eşki, 'Bornova'nın her yerinde yoğun bir şekilde hem kazı hem de asfaltlama çalışması yapacağız. Bornova'da temiz yollar, düzgün kaldırımlar inşa etmek istiyoruz' dedi.

  • Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü
    10:58 Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü

    Hatay'ın Defne ilçesine bağlı Esenbulak Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından evde soğutma çalışmaları yapıldı. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi.

  • Şırnak'ta Gençler Çağla Toplamak İçin 20 Kilometre Yol Katetti
    10:56 Şırnak'ta Gençler Çağla Toplamak İçin 20 Kilometre Yol Katetti

    Şırnak'ın Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde yetişen badem ağaçları meyve vermeye başladı. Baharın habercisi olan çağlaları toplamak için Başaran köyünden bir grup genç, yaklaşık 20 kilometre yol kat ederek bölgeye geldi. Günlerdir toplama çalışmalarını sürdüren gençler, hem satmak hem de yemek için çağla topluyor.

  • Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi'ne 25 adet tablet temin edildi
    10:55 Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi'ne 25 adet tablet temin edildi

    Samsun Büyükşehir Belediyesi, itfaiyenin teknik altyapısını güçlendirmek için yeni ekipmanlar temin ediyor. İtfaiye araçlarında kullanılan tabletlerle ekiplerin olay yerine daha hızlı ulaşması ve müdahalede bulunması amaçlanıyor.


Advertisement