Başkan Toprak'tan Suyu Boşa Harcamayın Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Başkan Toprak'tan Suyu Boşa Harcamayın Uyarısı

Başkan Toprak\'tan Suyu Boşa Harcamayın Uyarısı

Adıyaman’ın Kahta ilçesi Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, şehir şebekesi üzerinden sağlanan içme suyunun kullanımına dair uyarıda bulundu.

08.04.2016 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta ilçesi Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, şehir şebekesi üzerinden sağlanan içme suyunun kullanımına dair uyarıda bulundu.

Kahta ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, şehir şebekesi üzerinden bahçesini sulayan vatandaşları su kullanımı hakkında duyarlı olmaya davet etti.

Su kullanımı hakkında sık sık Kahta Belediyesi hoparlöründen yapılan uyarıları halkın dikkate alacağını ve suyun tasarruflu kullanılacağından emin olduğunu söyleyen Başkan Toprak, vatandaşların susuz kalmasına gönlünün razı olmayacağını ifade etti.

Başkan Toprak, "Kuraklık yüzünden su seviyelerinin tehlikeli seviyelere inmesi nedeniyle vatandaşın suyu israf etmemesi gerekiyor. Kuraklık nedeniyle su seviyesi hızlı bir şekilde düşerek tehlike seviyesine iniyor. Bu sene ülke genelinde yaşanan kuraklık bizi endişelendiriyor. Vatandaşlarımıza şu ana kadar su sıkıntısı yaşatmadık ve bir kısıtlamaya gitmedik. Kısıtlamaya da gitmeyi düşünmüyoruz. Vatandaşlardan ricamız özellikle bostan ve bahçelerin sulanmasında içme suyu kullanılmamalı" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toprak'tan Suyu Boşa Harcamayın Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • haci aziz ok: Sayin başkanmilleti uyaracağina kaçak suyla bağ bahçelerini solayan insanlarin suyunu kessin ve çarşi pazarlarda boşuna akan solari kapatsin 0 0 Yanıtla

Advertisement