Başkan Toru Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Toru Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Toru Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Konya’nın merkez Meram ilçe Belediye Başkanı Fatma Toru, mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.

30.03.2016 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Meram ilçe Belediye Başkanı Fatma Toru, mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.

Meram Belediyesi Meclis Salonundaki istişare toplantısına Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür, başkan yardımcıları, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran, Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Ermiş ve muhtarlar katıldı.

"MUHTARLARLA İŞ BİRLİĞİ YATIRIMLARI HIZLANDIRACAK"

Meram'ın güçlenmesi ve daha iyi bir seviyeye gelmesi için iş birliğinin önemine vurgu yapan Başkan Toru, "Muhtarlarımız gerek planlama gerek imar uygulaması ve gerekse kentsel dönüşüm ve kamulaştırma çalışmalarında bize vereceği destekle hizmet ve yatırımların daha da hızlanmasını sağlayabilirler" ifadelerini kullandı.

Başkan Toru, "Yeni Türkiye'nin yenilenen Meram'ı" adlı sunumunda 2 yıllık süreçte yaptıkları önemli hizmet ve yatırımlar hakkında bilgi verdi.

"100 YILLIK OYUNLAR TEKRAR SAHNEDE"

Ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimize işaret eden Başkan Toru, "100 yıl önce oynanan oyunların hepsi şimdi tekrar sahneye konuluyor. İçinde bulunduğumuz coğrafya ateş çemberinde. Gün geçmiyor ki bir İslam ülkesinden acı haberler gelmesin. Onun için hepimizin uyanık olması gereken bir süreçteyiz. Provokasyonlara fırsat verilmemeli. Millet olma şuuruyla Konya olarak biz Türkiye'nin en sağlam kalesi olduk. Devletine her zaman bağlılık gösterdi bu şehir. Meram da bu anlamda desteğini her zaman en üst seviyede sundu. Bundan sonra da birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde bu zor dönemi atlatacağız inşallah" diye konuştu.

Muhtarlarla daha sık bir araya geleceklerini belirten AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür de, "Belediye Başkanımız mutat toplantılar düzenleyecek ve biz de fırsat buldukça katılacağız. Mahallelerimizde toplantılar yapıyoruz. Muhtarlarımızın derdiyle tasasıyla, sevinciyle hüznüyle bundan sonraki süreçte daha sık birlikte olacağız" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toru Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement