Başkan Tuna, Öğretmenler Günü'nü Çiçekle Kutladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tuna, Öğretmenler Günü'nü Çiçekle Kutladı

Başkan Tuna, Öğretmenler Günü\'nü Çiçekle Kutladı

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye başkanı Hamit Tuna, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçedeki tüm okullara çiçek gönderirken, okul ziyaretlerinde öğretmenlerle de bir ara gelerek pasta kesti.

24.11.2015 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye başkanı Hamit Tuna, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçedeki tüm okullara çiçek gönderirken, okul ziyaretlerinde öğretmenlerle de bir ara gelerek pasta kesti.

Başkan Tuna, Öğretmenler Günü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere ilçedeki tüm okullara birer kutlama çiçeği gönderdi. Necatibey İlkokulu, İnönü İlkokulu ve 700. Yıl İlkokulu'nu da ziyaret eden tuna, okul idarecileri ve öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı. Ziyaretlerinde, öğretmenlere görevlerinde başarılar dileyen Tuna, gelecek nesilleri en iyi şekillendirecek değerlerin öğretmenler olduğunu söyledi. Eğitime büyük önem verdiklerini belirten Tuna, "Bütün öğretmenlerimize Allah sağlıklı ömürler versin. Sizler toplumda en değerli insanlarsınız. Öğretmenlerimiz bizim vazgeçilmezlerimiz. Sizleri çok önemsiyoruz. Belediye olarak eğitimi çok önemsiyoruz. Bütün olumsuz işleri olumlu hale getirecek olan sizlersiniz. O nedenle çalışma yol haritamızda en önemli unsur eğitim diyoruz. Elimizden geldiği kadar okullarımıza destek oluyoruz" dedi.

Öğretmenlerin ekonomik ve sosyal haklarının daha da iyileştirilmesi gerektiğini ifade eden Tuna, "Toplumu şekillendiren öğretmenlerimiz çok kutsal bir görevi yerine getirmektedirler. Temennimiz, öğretmenlerimizin ekonomik ve sosyal haklarının daha da iyileştirilmesidir. Öğretmenler Günü benim için ayrı bir önem taşımaktadır. İlk öğretmenlik görevime 24 Kasım 1982 tarihinde Isparta Endüstri Meslek Lisesi'nde başladım. Bu mesleğin özelliklerini ve güzelliklerini bilen birisi olarak aranızdayım. Eğitim ve öğretime emeği geçen ve bu yolda hakkın rahmetine kavuşmuş başta Başöğretmen Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet, emekli olan ve eğitime devam eden öğretmenlerimize ise sağlıklı ömürler diliyorum" diye konuştu.

Ziyaretlerinde okul müdürlerine, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde yetiştirdikleri çiçeklerden takdim eden Başkan Tuna, Öğretmenler Günü için hazırlanan kutlama pastasını da okul idarecileri ve öğretmenlerle birlikte kesti.

Okul müdürleri ve öğretmenler ise Başkan Hamit Tuna'nın bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayıp, ziyaretlerine gelmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, teşekkür ettiler. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tuna, Öğretmenler Günü'nü Çiçekle Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement