Başkan Tuna Tebrik Ziyaretlerini Kabul Ediyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Tuna Tebrik Ziyaretlerini Kabul Ediyor

Başkan Tuna Tebrik Ziyaretlerini Kabul Ediyor

Toroslar Belediye Başkanı Tuna, 3. dönemine başlamasının ardından vatandaşların ve sivil toplum kuruluşlarının tebrik ziyaretlerini kabul ediyor.

29.04.2014 10:29  Güncelleme: 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 3. dönemine başlamasının ardından vatandaşların ve sivil toplum kuruluşlarının tebrik ziyaretlerini kabul ediyor.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şube Başkanı Kemal Cındız ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Mersin Şube Başkanı Ökkeş Özçelik ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırlayan Belediye Başkanı Hamit Tuna'yı, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer ve Oda Başkanları ile Yönetim Kurulu üyeleri de ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Başkan Hamit Tuna'nın Toroslar halkının güven oyunu alarak yeniden göreve gelmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Toroslar'ın gelişmesine ve geliştirilmesine yönelik birçok faaliyeti birlikte gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Tuna'ya esnafa olan yakınlığı ve desteği dolayısıyla da teşekkür eden Dinçer, "Başkanımıza hem hayırlı olsun dileklerimizi iletmek hem de esnaf ve sanatkarımıza yönelik çalışmalarımızı paylaşmak amacıyla ziyarete geldik. Başkanımızla 10 yıldır istişareli bir çalışma gerçekleştiriyorduk. Yeni döneminde de aynı istişarenin artarak devam edeceğine inanıyoruz. Toroslar, bizim için çok önemli bir ilçe. Toroslar'ın gelişmesi ve geliştirilmesine yönelik birçok projeyi kendisiyle hayata geçirmeye devam edeceğiz. Daha öncede birçok projelerimiz oldu ama Büyükşehir Belediyesi'ndeki engellemeler konusunda burada herhangi bir yatırımı gerçekleştiremedik. Ama inşallah bu dönemde Büyükşehir Belediyesi'nin de destekleriyle esnaf ve sanatkara yönelik yeni projeleri hayata geçirmeyi planlıyoruz. Esnafımızın beklentileri bu dönem daha yüksek.Amacımız, esnaf ve sanatkarımızın daha iyi ortamlarda çalışabilecekleri alt yapıya sahip sanayilerimizin ilimizde yer almasıdır.Toroslar Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek inşallah güzel projelere imza atacağız ve bu dönem inşallah esnafımızın yılı olacak.72 odamız ve 70 bin esnafımız adına Belediye Başkanımız Sayın Hamit Tuna'ya esnafa sunduğu her türlü desteğinden dolayı teşekkür ediyor, yeni döneminde de başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Başkan Hamit Tuna ise Toroslar'ın ve Mersin'in gelişmesi ve kalkınması için Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile olan diyaloglarının artarak devam edeceğini belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Büyükşehir Belediyesi'nin bir önceki dönemde yapamadığı ilçedeki bazı cadde ve bulvarların açılmasına yönelik çalışmayı bu dönem inşallah hayata geçirmeyi planladıklarını belirten Başkan Tuna, bu çalışmanın ilçede esnafın daha gelişmesine ve istihdamın artmasına vesile olacağını vurguladı. Tuna, "Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Talat Dinçer'e, oda başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.10 yıllık görev yaptığımız süre zarfında esnaf ve sanatkarlar odaları birliğimizle hep diyaloglu bir çalışma süreci yaşadık.Bu kenti birlikte yöneteceğiz dedik ve birlikte yönetme anlayışı içerisinde projelerimizi hayata geçirdik.Bölgedeki esnaf arkadaşlarımızla ilgili ne yapılması gerekiyorsa elimizdeki imkanlar ölçüsünde desteğimizi sunduk.Bundan sonra da bu bölgede esnafımızın gelişmesi ve çoğalması noktasında gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceğiz.Geçen dönem Büyükşehir Belediyesi tarafından açılması gereken ancak açılamayan cadde ve bulvarların bu dönemde açılacağına inanıyoruz.İlçemizde yeni açılacak olan bu cadde ve bulvarlar KOBİ'lerin ilçemize gelmesine ve istihdamın daha da artmasına vesile olacaktır.İlçemizde esnafımızın sayısının artması en büyük ideallerimizden bir tanesidir.Aynı zamanda otobanın yanındaki bin dönüme yakın yerimizin imara açılmasıyla birlikte bölgemizde ticaret hacminin gelişeceğini ve genişleyeceğini düşünüyorum.Bu anlamda esnaf ve sanatkarlar odaları birliği başkanımızla, oda başkanlarımızla görüşmelerimiz devam edecek.Birlikte el ele vererek, bu kenti daha yaşanılabilir, ticaretin en üst seviyede olduğu ve esnaf ve sanatkarımızın barındığı bir bölge haline getirme gayreti içerisinde olacağız" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tuna Tebrik Ziyaretlerini Kabul Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement