Başkan Türe, Mahalle Gezilerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Türe, Mahalle Gezilerine Devam Ediyor

Başkan Türe, Mahalle Gezilerine Devam Ediyor

Mersin’in Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, yerel seçimlerin ardından mahalle olarak Anamur’a bağlanan eski köylere gezilerine devam ediyor.

02.06.2014 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, yerel seçimlerin ardından mahalle olarak Anamur'a bağlanan eski köylere gezilerine devam ediyor.

Büyükşehir Yasası kapsamında Anamur'a bağlanan köylere ziyaret gerçekleştiren Başkan Mehmet Türe, bu kapsamda Karalarbahşiş Mahallesi'ni ziyaret etti. Karalarbahşiş ziyaretinde Türe'ye, MHP Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut, yönetimi ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. Vatandaşlarla birlikte öğle yemeği yiyen Türe, börek ve sıkma yapan kadınlarla da sohbet etti. Pişirilen börekleri yağlayan Başkan Türe'ye kadınlar, "Başkanım elinize her iş yakışıyor" diyerek espri yaparken, Türe de onlara "Biz Yörüğüz" şeklinde yanıt verdi.

Anamur sınırlarına katılan ve Anamur'un yeni mahallesi olan Karalarbahşişte vatandaşların sorunlarını dinleyen Türe, kısa bir süre önce tüm mahalle muhtarlarıyla yemekte bir araya geldiklerini ve orada muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada, sorunları dosya halinde kendilerine ulaştırmalarını istediğini anlatarak, sorunların kısa sürede çözülmesi için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Türe, Mahalle Gezilerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • muzaffer örs: Akdeniz İlkokulunun önünüde ziyaret etmenizi öneririm 0 0 Yanıtla

Advertisement