Başkan Türel Antalyaspor Formasıyla Oy Kullandı - Son Dakika
Güncel

Başkan Türel Antalyaspor Formasıyla Oy Kullandı

Başkan Türel Antalyaspor Formasıyla Oy Kullandı

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, oyunu Döşemealtı Yeşilbayır İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde kullandı.

07.06.2015 21:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, oyunu Döşemealtı Yeşilbayır İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde kullandı. Antalyaspor formasıyla oy kullanmaya gelen Başkan Türel, "İnşallah demokrasi şampiyon olur" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, oy kullanmaya eşi Ebru ve oğlu Akın Türel'le birlikte geldi. Süper Lig'e yükselen Antalyaspor'un formasını giyerek 1006 nolu sandıkta oy kullanan Türel, seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Seçimlerin demokrasinin en güzel meyvesi olduğunu belirten Türel, "Bugün demokrasi bayramı. Bütün vatandaşlarımızın sandık başına giderek vatandaşlık sorumluluğunu yerine getirmesi fevkalade önemli. Bugün oy vermeye şampiyon takımın, Antalyaspor'un formasıyla geldim. Tek temennim, inşallah demokrasi şampiyon olur. Sandıklarda halkın hür idaresiyle bu ülkeyi gelecek nesillere taşıyacak, en önemli çalışmaları yapacak bir iktidar nasip olur. Demokrasi kazansın diyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başkan Türel Antalyaspor Formasıyla Oy Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement