Başkan Türel'den Minik İsmet'e Özel Hediye - Son Dakika
Yerel

Başkan Türel'den Minik İsmet'e Özel Hediye

Başkan Türel\'den Minik İsmet\'e Özel Hediye

Antalya’nın Demre ilçesinde yaşayan 6 yaşındaki bedensel özürlü İsmet Dedemoğlu’na, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yardım eli uzattı.

27.03.2015 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Demre ilçesinde yaşayan 6 yaşındaki bedensel özürlü İsmet Dedemoğlu'na, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yardım eli uzattı. Türel, İstanbul'dan özel hazırlattığı engelli çocuk arabasını minik İsmet'e verilmek üzere Demre ilçesine gönderdi.

Sera ortakçılığı yapan Abdurahman ve Zühra Dedemoğlu çiftinin tek çocuğu olan 6 yaşındaki İsmet'in doğuştan bedensel özürlü olduğu belirtilirken, hidrosefali hastalığı teşhisi konulan çocuğun doğduktan hemen sonra ve 1,5 yaşında iki ameliyat geçirdiği ifade edildi. Yüzde 92 görme kaybı da bulunan küçük çocuğunun rehabilitasyon tedavisi devam ederken, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatıyla İstanbul'da özel olarak tasarlanan engelli çocuk arabası Demre ilçesine Büyükşehir Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından getirildi. Özel arabayı İsmet'e, Demre Hizmet Birimi Koordinatörü Veli Sertbaş ve Büyükşehir Meclis Üyesi Orhan Avcı verdi.

Baba Abdurahman Dedemoğlu, İsmet'in mutluluğunun kendilerini çok duygulandırdığını belirterek, "Ona çok büyük moral oldu bu araç. Başkan Türel'e teşekkürlerimizi iletiyorum. Allah ondan razı olsun" dedi.

Büyükşehir Hizmet Birimi Koordinatörü Veli Sertbaş da, Antalya'nın tüm ilçelerinde Büyükşehir Belediyesi'nin ihtiyaç sahiplerine sosyal yardımlarının devam edeceğini kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Türel'den Minik İsmet'e Özel Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement