Başkan Türel'den Şehitlik ve Huzur Evine Bayram Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Türel'den Şehitlik ve Huzur Evine Bayram Ziyareti

Başkan Türel\'den Şehitlik ve Huzur Evine Bayram Ziyareti

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Fethi Bayçın Huzurevi’ni ziyaret ederek, huzurevi sakinleriyle bayramlaştı.

28.07.2014 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Fethi Bayçın Huzurevi'ni ziyaret ederek, huzurevi sakinleriyle bayramlaştı. Uncalı ve Andızlı Mezarlıklarını da ziyaret eden Başkan Türel, vatandaşlarla bayramlaştı. Şehitlerimizi de unutmayan Başkan Türel, asker ve polis şehitliklerine karanfil bıraktı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ramazan Bayramı'nda huzurevi sakinlerini unutmadı. Başkan Menderes Türel ve Ak Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Fethi Bayçın Huzurevi'ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle tek tek bayramlaşan Başkan Türel, 'İyi bayramlar' temennisinde bulundu. Her bayram huzurevini ziyaret ettiğini söyleyen Türel, 'Bayramlarda sizlerin yanında bulunmak beni çok mutlu ediyor. Bende sizin bir evladınız. Her zaman yanınızdayım. Herkesin bayramını kutluyorum" dedi.

Huzur evi ziyaretinin ardından Türel ve beraberindekiler daha sonra Uncalı ve Andızlı Mezarlığını ziyaret etti. Başkan Türel, vatandaşların mezarlıkları daha rahat ziyaret edebilmesi için alınan önlemleri incelerken, vatandaşlarla bayramlaştı. Menderes Türel, askeri ve polis şehitliğini ziyaret ederek, karanfil bıraktı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Türel'den Şehitlik ve Huzur Evine Bayram Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement