Başkan Türel'den Seriklilere Müjde - Son Dakika
Yerel

Başkan Türel'den Seriklilere Müjde

Başkan Türel\'den Seriklilere Müjde

Antalya Büyükşehir belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın Serik ilçesi Belediye Başkanı Ramazan Çalık’la yaptığı toplantının ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

26.07.2014 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'nın Serik ilçesi Belediye Başkanı Ramazan Çalık'la yaptığı toplantının ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Türel, mahalli idare seçimlerinin neticesinde Serik'in ve Antalya'nın kazandığını belirterek, "Bunun meyvelerini inşallah kısa sürede göreceksiniz. Biz sizin için çalışıyoruz. Gece gündüz de çalışmaya devam edeceğiz. Bundan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bugünü Belediye Başkanımızı Ramazan Çalık'la Serik'le ilgili bir alternatif yol geliştirmek için, Kızderisi'nin üstünü nasıl kapatıp, Serik'te yeni bir bulvar açmak suretiyle ana cadde üzerindeki yükü nasıl hafifletiriz diye çalışma yaptık. Projesine hemen başlayacağız. Arkadaşlarıma talimat verdim. Yaklaşık 3 kilometrelik yolu Büyükşehir Belediyesi olarak, önümüzdeki turizm sezonundan öncesine kadar inşallah tamamlayacağız. Hayırlı olsun" dedi.

SERİK'E KATLI KAVŞAK

Serik'in girişi ve çıkışı Antalya- Alanya karayolunun trafiği ile yoğunlaşınca büyük bir sıkıntı haline dönüştüğünün altını çizen Başkan Menderes Türel, "Serik'in girişinde Belek Kavşağı karayollarının sorumluluğunda. Projesini karayolları hazırlamak suretiyle, Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığımız elele vermek suretiyle, flyover dedikleri, üsten geçişli katlı kavşağı Serik'in girişine çok kısa sürede kazandıracağız. 7 Ağustos'ta Karayolları Belek kavşağındaki üst geçişin projesinin ihalesini yapıyor. 2 ay gibi bir sürede projesi tamamlanır. Büyükşehir Belediyesi olarak devreye gireceğiz ve 2 ay gibi bir sürede yapım ihalesini yapacağız. İnşallah temelini de bu sene sonu, en geç önümüzdeki sene başında temelini atarız, kazmayı vururuz, inşaata başlarız. Ocak ayında temeli atarsak, turizm sezonundan önce hizmete açarız" diye konuştu.

SU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Vatandaşların su sorunu ile ilgili sorularına da Başkan Türel, "İller Bankası marifetiyle çalışma başlamıştı. Ancak bizim hizmet yapmamızı istemeyenler, araya bir yargı freni sıkıştırıyorlar. Orada da bir yargı engeliyle karşılaştık. Bununla ilgili çalışmalarımız sona doğru geldi. Suyun tahsis hakkını Büyükşehir Belediyesi olarak aldık, yazı elimize geçti. Şimdi derhal İller Bankası ile görüşmek suretiyle bu suyun en kısa zamanda Serik'le buluşması için gereken adımları atıyoruz. Bayramdan sonraki hafta, İller Bankası Bölge Müdürümüz nihai çalışmalarını tamamlayacak, artık Serik'in su problemi tarihin tozlu yapraklarına karışıyor diye bizlerle paylaşacak" şeklinde yanıt verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Türel'den Seriklilere Müjde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • vedat yıldırım: bence bu üst gecitlerin olması güzel olur, nihayetin de serik in ortasın da, girişin de ve çıkışın da. buralar da bir çok kazalar meydana geliyor ve bir çoğu can kaybıyla sonuçlanıyor. ve bunlar aslın da geç bile kalındı. birde serik in içine girilmeli ve ben ce başdan aşağı imarlı bir şekil de yenilenmeli. inşallah o günleri görürüz. 0 0 Yanıtla
  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement