Başkan Türel'den Yaylalara Altyapı Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Başkan Türel'den Yaylalara Altyapı Müjdesi

Başkan Türel\'den Yaylalara Altyapı Müjdesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Gömbe Yaylası için müjdeli haber verdi.

23.08.2015 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Gömbe Yaylası için müjdeli haber verdi. Türel, "14 milyon liralık kanalizasyon projesinin imzası ASAT genel kurulunda atıldı. Önümüzdeki sene kanalizasyon ve içme suyu hazır olacak" dedi.

Kaş'ın Gömbe Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Türel, vatandaşlarla bir araya geldi. Gömbe'de vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılaşan Başkan Menderes Türel'e ziyaretinde, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, Büyükşehir İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir'in yanı sıra, Demre Koordinatörü Veli Sertbaş ile Kaş Koordinatörü Mustafa Şalvarlı da eşlik etti.

Gömbe meydanında vatandaşlara seslenen Başkan Türel, yaz aylarında Kumluca, Demre, Finike ve Kaş ilçelerinde yaşayan vatandaşların ikinci adresi olan Gömbe Yaylası'na, 14 milyon liralık kanalizasyon ve içme suyu hattı yapılacağını açıkladı. Kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarının kasım ayında başlayacağını kaydeden Türel, "Gömbe bizim için önemli bir bölge. Yayla konumunda olan Gömbe'miz için 14 milyon liralık kanalizasyon ve içme suyu projesinin imzası ASAT genel kurulunda atıldı. Kasım ayında çalışmalara başlayacağız. Önümüzdeki sene Gömbe'mizin kanalizasyon ve içme suyu hazır olacak" dedi.

Gömbe Yaylası'nı sıcak asfaltla tanıştırdıklarını da anlatan Türel, "Gördüğünüz gibi kaymak gibi yollar yapıyoruz. Hizmet için gece gündüz çalışıyoruz. Kaş-Gömbe yolunu yapacağız. Aynı zamanda 1 ay sonra Seydikemer yolumuz da bitiyor. Gerek alt yapı olsun, gerek yol çalışmaları olsun tüm bunları yaparken sizlerden sabır bekliyoruz. Bizler, sizlerin vekiliyiz. Buraya yapılan hizmetlerin asıl sahipleri sizlersiniz" diye konuştu.

Konuşmasının ardından vatandaşların not kağıdına yazdıkları talepleri kabul eden Başkan Türel, Antalya'ya hareket etmek üzere Gömbe Yaylası'ndan ayrıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Türel'den Yaylalara Altyapı Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement