Başkan Türel'in İlk Ziyareti Antalyaspor'a - Son Dakika
Yerel

Başkan Türel'in İlk Ziyareti Antalyaspor'a

Başkan Türel\'in İlk Ziyareti Antalyaspor\'a

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ilk ziyaretini Medical Park Antalyaspor Kulübü’ne gerçekleştirdi.

11.04.2014 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ilk ziyaretini Medical Park Antalyaspor Kulübü'ne gerçekleştirdi. Fenerbahçe maçına hazırlanan Antalyaspor'un antrenmanını izleyen Türel, "Üst üste şansızlıklar yaşayan Antalyaspor, Fenerbahçe maçı ile talihsiz dönemi noktalayacak" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, antrenman öncesinde annesi Serçin İnci Türel, kardeşi Berrin Türel ile birlikte Hasan Subaşı Tesisleri'nde, Medical Park Antalyaspor'un kurucusu ve ilk başkanı Atilla Konuk için düzenlenen anma törenine katıldı. Törende Atilla Konuk'un ailesi, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, yöneticiler, eski başkanlar, Teknik Direktör Fuat Çapa, futbolcular ve Antalyaspor'a gönül verenler hazır bulundu. Başkan Türel, 2010 yılında hayata veda eden Antalyaspor'un ilk başkanı Atilla Konuk'un, ufku açık, vizyonu geniş bir insan olduğunu belirterek, Antalya'daki ilklerin hepsinde imzasının bulunduğunu söyledi.

Antalyaspor'un kuruluş hikayesini anlatan Türel, Antalyaspor'un kurucu başkanlarından olan babası Suphi Türel'in anekdotlarını paylaştı. Türel, törene katılan futbolculardan, bu hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçının Atilla Konuk için kazanılmasını ve galibiyetin de merhuma armağan edilmesini istedi. Törenin sonunda Türkiye Şampiyonu olan Medical Park Antalyaspor U15 Takımı'na, Atilla Konuk Özel Ödülü verildi.

ANTRENMANI İZLEDİ

Törenin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve yöneticiler, sahaya inerek Fenerbahçe maçına hazırlanan kırmızı beyazlı takımın antrenmanını izledi. Başkan Türel, Antalyaspor'un kaliteli bir kadroya sahip olduğunun altını çizerek, "Umutluyum. Üst üste yaşanan talihsizlikler futbolda her zaman oluyor. Antalyaspor, Fenerbahçe maçıyla inşallah bu talihsiz dönemi noktalayacak ve ligin kalan maçlarında da iyi bir netice alarak ligi en iyi yerde tamamlayacak" dedi.

Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer de, yönetim olarak 10 aydır görevde olduklarını hatırlatarak, "İlk kez seçilmiş başkanlarımızdan bir ziyaretle karşı karşıyayız. Sayın Türel'in ilk ziyaretini Antalyaspor'a yapmasından ayrı bir gurur duyuyoruz. Bu gururun ağırlığını hissediyor ve Fenerbahçe maçı ile çıkışa geçmemizin zamanının geldiğini biliyoruz. 6 maçtan 4'ünü kazandığımız takdirde ligde kalacağız. Bu serinin Fenerbahçe maçı ile olmasını istiyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Türel'in İlk Ziyareti Antalyaspor'a - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement