Başkan Türel Koltuğunu Yusuf Berke'ye Emanet Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Türel Koltuğunu Yusuf Berke'ye Emanet Etti

Başkan Türel Koltuğunu Yusuf Berke\'ye Emanet Etti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu Mehmet Kemal Dedeman İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Yusuf Berke İlhan’a bıraktı.

23.04.2015 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu Mehmet Kemal Dedeman İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Yusuf Berke İlhan'a bıraktı. Çocuk Başkan İlhan, Zabıta Dairesi Başkanı Muharrem Kavurkacı'ya okul önlerinde bulunan seyyar satıcıların kaldırılması talimatını verdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda koltuğunu Mehmet Kemal Dedeman İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Yusuf Berke İlhan'a devretti. İlhan, yapmayı planladığı çalışmaları açıkladı. Başkan İlhan, Antalya'da gerçekleşecek olan EXPO 2016 yılı etkinliklerine ilçe ve köylerde bulunan çocukların da katılmasını istedi. İlhan, Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl hayata geçirilen Okullar Ligi'nin yaygınlaştırılmasını, tabela kirliliğin önlenmesini, çocuklar için bir oyun sokağı oluşturulmasını ve bisiklet yollarının yaygınlaştırılması taleplerini dile getirdi.

TALİMATLARINININ TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

Çocuk Başkan İlhan, ayrıca Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Muharrem Kavurkacı'yı telefonla arayarak, okul önlerindeki seyyar satıcıların kaldırılması talimatını verdi. Yusuf Berke İlhan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mitat Yolcu'dan gezici tiyatro etkinlikleri yapılmasını istedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, İlhan'ın talimatlarının takipçisi olacağını belirterek, "Okullar Ligi'ni tüm ilçelere yayarak, branş sayısını arttıracağız. Tabela kirliliğin önüne geçmek için bir yönetmelik hazırlıyoruz. Antalya'da tabela kirliliğini önleyeceğiz. Antalya'da bisiklet kullanımını arttırmak istiyoruz" dedi.

23 NİSAN ETKİNLİKLERİNİ İZLEDİ

Mehmet Kemal Dedeman İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Yusuf Berke İlhan'ın başkanlık koltuğu heyecanına annesi Pınar İlhan, babası Vural İlhan, abisi Batuhan İlhan, sınıf öğretmeni Soner Ünsal ve Müdür Vekili Mehmet Yalvaç da ortak oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, çocuk Başkan İlhan'a Antalyaspor forması, satranç takımı ve kırtasiye seti hediye etti. Türel ve İlhan, Karaalioğlu Parkı'nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerini birlikte izledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Türel Koltuğunu Yusuf Berke'ye Emanet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement