Başkan Tutal'dan Ziraat Odası Başkanına Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Tutal'dan Ziraat Odası Başkanına Ziyaret

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Ahmet Ünver'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

06.03.2015 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Odası Başkanı Ünver 'e hayırlı olsun ziyaretine Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

Başkan Ahmet Ünver'e yeni görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" sivil toplum örgütleri bizler için çok önemli. Birlikte ortak hareket ederek Seydişehir'e ekonomik kazanç nasıl sağlarız bunların çalışmalarını yapıyoruz. Seydişehir Belediyesi olarak üzerimize düşen her türlü çalışmanın yanındayız''dedi.

STK'ların toplumsal dinamiğin ve demokrasinin, toplumsal barışın, kalkınmanın, uzlaşma kültürünün en temel öğelerinden biri olduğunu belirten Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ; "Oda başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Üreticilerimize, çiftçilerimize hizmet noktasında Ziraat Odamızla el ele vererek sorunları beraberce aşacağız. Bu kapsamda her türlü hizmete hazırız" dedi.

Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ünver, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve İlçe Başkanı Konurer'e teşekkür ederek, ortak paydanın Seydişehir olduğunu ve ilçe tarımına ivme kazandırılması noktasında sulu tarımın önemini belirterek gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Tutal'dan Ziraat Odası Başkanına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement