Başkan Tutal, Şampiyon Karateciyi Tebrik Etti - Son Dakika
Spor

Başkan Tutal, Şampiyon Karateciyi Tebrik Etti

Başkan Tutal, Şampiyon Karateciyi Tebrik Etti

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kocaeli’de düzenlenen Karate Türkiye Şampiyonasında birinci olan Seydişehirli sporcu Ramazan Ateş’i tebrik edip altınla ödüllendirdi.

13.01.2016 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kocaeli'de düzenlenen Karate Türkiye Şampiyonasında birinci olan Seydişehirli sporcu Ramazan Ateş'i tebrik edip altınla ödüllendirdi.

Seydişehir Belediye Spor Kulübü Karate Antrenörleri Ali Osman Güler ve Ali Buğdaycı Türkiye Şampiyonu Ramazan Ateş ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Karate Şampiyonu Ramazan Ateş'i makamında ağırlayarak göstermiş olduğu üstün başarıdan dolayı tebrik ederek, antrenörlerine teşekkür etti. Seydişehir'de ferdi ve takım sporlarında yüksek bir potansiyele sahip olduklarını dile getiren Başkan Mehmet Tutal, her geçen gün Seydişehir'de başarıdan başarıya koşan takımların gurur verici olduğunu söyledi. Başkan Tutal, "Birçok branşı Seydişehir Belediye Spor Kulübü bünyesine kattık. Amacımız sporla yetişen, spor ahlakı ile yetişen başarılı sporcular yetiştirmek. İmkanlarımız nispetinde desteklerimizi tüm spor branşlarımızda sporcularımız için sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Kocaeli ilinde 7-10 Ocak tarihleri arasında 450'si bayan bin 100 sporcunun yarıştığı Ümitler ve Gençler Karate Şampiyonasında, Seydişehir Belediye Spor Kulübü sporcusu 68 kiloda yarışan Ramazan Ateş, gençler kategorisinde şampiyon oldu. Kocaeli Türkiye Şampiyonası'nda Konya'nın da tek şampiyonu olan Ramazan Ateş, önümüzdeki aylarda düzenlenecek Balkan ve Uluslararası maçlarda ülkemizi temsil edecek. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başkan Tutal, Şampiyon Karateciyi Tebrik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu
    16:03 Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu

    Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonu play-off etaplarının maç programı açıklandı. İstanbul takımlarının şampiyonluk için mücadele edeceği play-off etabında ilk karşılaşmalar 1 Nisan Pazartesi günü, rövanşları ise 4 Nisan Perşembe günü oynanacak. Maç programı ve statü hakkında detaylı bilgiler haberde yer alıyor.

  • Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
    15:31 Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

    Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Kütüphane Haftası kapsamında gerçekleştirilen yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür ederek, kütüphanelerin bilgi kaynağı olduğunu vurguladı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

  • Taraftar boşuna sevmiyor! Quaresma Beşiktaş'taki hayalini kem küm etmeden söyledi
    15:26 Taraftar boşuna sevmiyor! Quaresma Beşiktaş'taki hayalini kem küm etmeden söyledi

    Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma, Beşiktaş'ta emekli olmak istediğini söyledi. Şu anda takımsız olan Quaresma, ''Kariyerimi, kendimi mutlu hissettiğim Porto, Beşiktaş veya Sporting'de bitirmek isterdim'' dedi.

  • Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi
    15:23 Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi

    İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, Azerbaycan'ın Şuşa şehri 2024 yılı için 'İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti' olarak belirlendi. Protokol kapsamında, bilim, kültür, spor, girişimcilik, eğitim gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Şuşa'nın mücadelesi dünya gençliğine tanıtılacak.

  • Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak
    14:57 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın oynanacak. Maç programı şu şekildedir: Trabzonspor-Ataşehir Belediyespor, Amed Sportif Faaliyetler-Bitexen Adana İdmanyurduspor, Galatasaray Petrol Ofisi-Hakkarigücüspor, Fatih Vatanspor-Karadeniz Ereğli Belediyespor, Beşiktaş JK United Payment-Fenerbahçe Petrol Ofisi, Beylerbeyi-Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET, Wulfz Fatih Karagümrük-Bitexen 1207 Antalyaspor, Doğuş Gold Gaziantep Asyaspor-ALG Spor.


Advertisement