Başkan Tutal, " Söz verdik.. Hizmet getirdik.." - Son Dakika
Güncel

Başkan Tutal, " Söz verdik.. Hizmet getirdik.."

Şehrin her bölgesinde asfalt çalışmasına devam eden Seydişehir Belediyesi, birçok cadde ve sokakta sıcak asfalt çalışması başlattı.

21.06.2016 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HEDEF, SEYDİŞEHİR'DE 600 BİN METREKARE ASFALT YOL

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir'de bozuk ve asfaltsız yol kalmayacağını belirterek, ilçede bu yıl içinde yaklaşık 600 Bin Metrekare yol çalışmasının yapılacağının müjdesini verdi.

Seydişehir'de bu yıl yoğun bir şekilde asfaltlama çalışmalarının startını verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal,"İlçemizde Ana caddelerimizi Dünya Standartlarında asfalt ile yeniliyoruz. Geri kalan tüm cadde, sokak ve Kırsal Mahallelerimizde bu yıl içi yoğun bir asfaltlama çalışması programı başlattık. Hedefimiz Seydişehir'de bozuk yol, Asfaltsız yol bırakmamak. Çalışmalarımızda son teknoloji sistemler kullanıyoruz. Hızlı ve kaliteli bir hizmet bırakmak için gece gündüz tüm ekiplerimiz ile Seydişehir'in hak ettiği hizmet için çalışıyoruz." Dedi.

Başkan Tutal, bu yıl içerisinde 300 bin metrekare sıcak asfalt ve 300 bin metrekare soğuk asfalt sathi kaplama çalışmasının hedeflendiğini belirterek ,İlçede eş zamanlı birçok ana cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarını devam ettiğini kaydetti.

İlçenin ana arterlerinde olan Necati Kalaycıoğlu ve Hürriyet Caddesi'nde başlatılan 7 kilometrelik caddede asfaltlama çalışması tamamlanırken, diğer yandan Seydişehir Belediyesi'nin bünyesine yeni kazandırdığı asfaltlama makinesi ile cadde, sokak ve kırsal mahallelerde yoğun bir asfaltlama çalışmasına başlanıldı.

HASTANE YOLU YENİDEN ASFALTLANIYOR

İlçenin çeşitli cadde ve sokaklarında devam eden asfaltlama çalışmalarının ardından Seydişehir Devlet Hastanesi yol yapım çalışmaları başladı. Seydişehir Devlet Hastanesi önünden başlayan ve okullar bölgesini kapsayan , 1 Nolu Sağlık Ocağı önüne kadar devam eden Bin 550 kilometrelik eski asfalt yol freze ile alınarak 2 günlük süren çalışmanın ardından yeniden asfaltlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Tutal, ' Söz verdik.. Hizmet getirdik..' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement