Başkan Tütüncü, 2 Bin 806 Öğrenciyle Yüz Yüze Görüştü - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü, 2 Bin 806 Öğrenciyle Yüz Yüze Görüştü

Başkan Tütüncü, 2 Bin 806 Öğrenciyle Yüz Yüze Görüştü

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 4 ayda ilçedeki 71 ortaokulunun tamamını belediyede misafir etti ve 2 bin 806 öğrenciyle yüz yüze görüştü.

29.03.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 4 ayda ilçedeki 71 ortaokulunun tamamını belediyede misafir etti ve 2 bin 806 öğrenciyle yüz yüze görüştü.

Kepez Belediyesi'nin, ilçedeki ortaokul öğrencilerini, hizmet binasında ağırlama eğitim çalışmasının 2014-2015 dönemi tamamlandı. İlçedeki ortaokullarının belediyede misafir edilmesi projesinin son konukları ise Varsak İmam Hatip Ortaokulu ve Şelale Ortaokulu'nun 2. ve 3. sınıf öğrencileri oldu.

Belediyenin otobüsleriyle okullarından alınıp belediye binasına getirilen öğrenciler, halkla ilişkiler görevlileri rehberliğinde zabıta, evlendirme, fen işleri, park ve bahçeler, başkanlık makamı, imar, emlak ve iskan ile çevre sağlığı gibi müdürlükleri gezdiler. Yerel yönetimi, yerinde öğrenen öğrenciler, daha sonra meclis salonunda Başkan Hakan Tütüncü ile sohbet ettiler.

Başkan Tütüncü, yaklaşık 2 saat süren ağırlamada sohbet ettiği öğrencilerin taleplerini dinledi, sorularını cevaplandırdı.

ÖĞRENCİLERE HEDİYE KİTAP VE TİYATRO

Başkan Tütüncü, ziyaretlerde öğrencilere, Vehbi Vakkasoğlu'nun "Öğretmenin Not Defteri" adlı kitabını ve Kepez Belediye Tiyatrosu'nun (KBT) "Çizmeli Kedi" adlı çocuk oyununun davetiyesini hediye etti.

PERSONELİNE ÇİÇEKLE TEŞEKKÜR ETTİ

Tütüncü, ortaokulları belediye misafir etme projesinin finalinde, öğrencilerin belediyede ağırlanmasında gösterdikleri özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı bürokratlarına ve personeline teşekkür etti. Başkan Hakan Tütüncü, bu kapsamda Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy'a, Halkla İlişkiler Müdürü Muhittin Durmuş'a, Halkla İlişkiler Sorumlusu Nükhet Dilek'e, Ulaşım Sorumlusu Bülent Horoz'a, ses ve görüntü teknikerine, basın servisi çalışanlarına çiçek takdim etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü, 2 Bin 806 Öğrenciyle Yüz Yüze Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement