Başkan Tütüncü, 25 Günde 58 Mahalleyi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü, 25 Günde 58 Mahalleyi Ziyaret Etti

Başkan Tütüncü, 25 Günde 58 Mahalleyi Ziyaret Etti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan’ın 25’nci gününde 58 mahalleyi ziyaret etti.

13.07.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan'ın 25'nci gününde 58 mahalleyi ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan'ın 1. gününden 25. gününe kadar 58 mahallede 466'ya yakın evi ziyaret etti. Başkan Tütüncü, Ramazan'ın son gününe kadar 8 mahalleye de giderek, 29 günde 500 bine yakın nüfusu olan Kepez'deki 66 mahallenin tamamını ziyaret etmiş olacak. Başkan Tütüncü, Ramazan boyunca, iftar yemeğinin verildiği 2 ya da 3 mahalleye, 2 saat önceden giderek, ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Hakan Tütüncü, yaşlıları, hastaları evlerinde ziyaret ediyor. Ziyaretleri, Kepezliler memnuniyetle karşılıyor.

Tütüncü, ziyaretlerin ardından mahalleli ile Ramazan'ın bereketini, Kepez Belediyesi'nin mütevazi iftar sofrasında paylaşıyor. Ziyaretlere Tütüncü'nün eşi Ayşe Tütüncü, Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Kepez Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl ve İlçe yönetiminden eski ve yeni isimler, Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, mahalle muhtarları da eşlik ediyor.

MAKAMDA DEĞİL, HALKIN YANINDA

Tütüncü, Ramazan'ın gönülden gönüle yol bulmak için bir vesile olduğunu belirterek, "Mahalle ziyaretlerimizde birlik, beraberlik, kardeşlik duyguları içerisinde halkımızla gönül gönüle oluyoruz" dedi.

Ramazan'ın 1. gününden bugüne hemşehrilerini evlerinde ziyaret ettiğinin altını çizen Başkan Hakan Tütüncü, "6 yıllık hizmet süremizde makam odasından çıkmayan belediye başkanı olmadık. Yerimiz hep hemşehrilerimizin yanı oldu" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü, 25 Günde 58 Mahalleyi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement