Başkan Tütüncü'den Doğalgaz Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü'den Doğalgaz Müjdesi

Başkan Tütüncü\'den Doğalgaz Müjdesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Düdenbaşı ve Teomanpaşa mahallelerine doğalgazın gelmesi için çalışma yapacaklarını bildirdi.

15.09.2014 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Düdenbaşı ve Teomanpaşa mahallelerine doğalgazın gelmesi için çalışma yapacaklarını bildirdi.

Kepez Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Düdenbaşı ve Teomanpaşa'da semt pazarları ziyaretinde bulunan Başkan Tütüncü, pazarcı esnafı ve mahalleli ile sohbet etti ve istekleri dinledi.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Tütüncü, getirdikleri hizmetler ile Düdenbaşı ve Teomanpaşa mahallelerini bir köyden şehre dönüştürdüklerini kaydetti.

Geçen dönem yapılan kat artışı çalışmasıyla iki mahallede yapılaşmayı daha cazip hale getirdiklerini belirten Tütüncü, şöyle konuştu:

"Büyükşehir belediyemizle bu dönem altyapı çalışmalarına iki mahallemizde hızlı bir şekilde devam ediyoruz. İki mahallemizin kanalizasyon ve evsel bağlantıları yapılıyor. Altyapı çalışmasının geçtiği yerlerin asfaltı da hızlı bir şekilde yapılacak. Altyapı çalışmasının tamamlanmasından sonraki hedefimiz ise bölgeye doğalgazı getirmek olacak. Bölgedeki Necip Fazıl Kısakürek Caddesi Kepez'in en önemli caddelerinden bir tanesidir. Büyükşehir Belediyemizle el ele vererek caddeyi,  Kepez'in en önemli ve güzel caddelerinden biri haline getireceğiz." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü'den Doğalgaz Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ÖNDER GÜLTEKİN: hüsnü karakaşı unutma başkanım 1 0 Yanıtla
  • ÖNDER GÜLTKİN: çalışmalarınızdan dolayı teşekür erderiz kepez yol dogalgaz istiyoruz 0 0 Yanıtla

Advertisement