Başkan Tütüncü'den Duraliler'e İmar Sözü - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü'den Duraliler'e İmar Sözü

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Duraliler Mahallesi'nde imar çalışması kararının Belediye Meclisinden geçirildiğini ve kamu yararı kararı alınması için İçişleri Bakanlığı'na müracaatta bulunduklarını bildirdi.

15.04.2015 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Duraliler Mahallesi'nde imar çalışması kararının Belediye Meclisinden geçirildiğini ve kamu yararı kararı alınması için İçişleri Bakanlığı'na müracaatta bulunduklarını bildirdi.

Duraliler Mahallesi ziyaret eden ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Duraliler'in en çok beklediği konulardan birinin de imar sorununa çözüm olduğunu belirten Tütüncü, imar çalışması kararının Belediye Meclisinden geçirildiğini, ardından İçişleri Bakanlığı'ndan kamu yararı kararı alınması için müracaatta bulunduklarını kaydetti. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan da Toprak Koruma Kurulu kararı alındığını söyleyen Tütüncü, "İnşallah seçimler öncesinde İçişleri Bakanlığı'ndan kamu yararı kararı alarak, seçimler sonrası imar çalışması yapabilecek seviyeye geleceğiz" dedi.

Bugüne kadar Kepez'de 23 bin tapunun verildiğini kaydeden Tütüncü, Duraliler'de de sorunun çözüme kavuşturulacağını söyledi. Tütüncü, "Bu işler akşamdan sabaha olacak işler değil. Sıkı çalışmak, takip etmek gerekiyor. Nasıl Altınova'nın 30 yıldır çözülmemiş imar sorununu çözdüysek, 15 yıldır bekleyen Varsak'ı çözdüysek, burayı da çözeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü'den Duraliler'e İmar Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement