Başkan Tütüncü'den Fuar Daveti - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü'den Fuar Daveti

Başkan Tütüncü\'den Fuar Daveti

Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Bursa’da Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi Bursa’da makamında ziyaret ederek, Anfaş CityExpo 5. Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’na davet etti.

18.02.2015 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Bursa'da Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi Bursa'da makamında ziyaret ederek, Anfaş CityExpo 5. Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'na davet etti.

1- 3 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Anfaş CityExpo 5. Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ve eş zamanlı yapılacak Yerel Yönetimler Sempozyumu'nun Türkiye'de şu ana kadar yapılan en büyük şehircilik fuarı olacağını belirterek, "Bizim bölgemizde 60 bin metrekarelik fuar alanımız bulunmakta. Türkiye Belediyeler Birliği, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş (ANFAŞ) işbirliği ile gerçekleştireceğiz. Katılım ve destek konusunda sizlerden destek rica ediyorum" dedi.

Planlanan fuara mutlaka destek olacaklarını ifade eden Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, "Belediyeler birliği çatısı altında Türkiye'deki belediyelerimiz çeşitli programlarda buluşmaktadır. Antalya'da yapılacak olan fuara katılım ve destek konusunda elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Ziyarette Başkan Tütüncü'ye, Başkan Altepe tarafından ziyaretlerinin anısına hediye takdim edildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü'den Fuar Daveti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement