Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'den Göçerler'e Tapu Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'den Göçerler'e Tapu Müjdesi

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü\'den Göçerler\'e Tapu Müjdesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Göçerler Mahallesinde oturan vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bu dönem tapularını alacaklar." dedi.

21.05.2014 11:37  Güncelleme: 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bugüne kadar hak sahibi yaklaşık 18 bin kişiye tapu verdiklerini belirterek, "Göçerler Mahallesi'nde oturan vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bu dönem tapularını alacaklar" dedi.

Başkan Hakan Tütüncü, yerel seçimler sonrası Kepez halkına yönelik başlattığı teşekkür ziyaretlerini, Gazi Bulvarı'nın Yükseliş Mahallesi bölümü ile Antalya Bulvarı'nın Çamlıbel, Göçerler ve Fatih mahallelerinde sürdürdü. Taksi durakları, kahvehaneler ve işyerlerini ziyaret eden Tütüncü, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Başkan Tütüncü, Göçerler Mahallesi'nde bir kahvehaneyi ziyaretinde, vatandaşların tapuyla ilgili sorularını yanıtladı. Geçen dönem, 2B problemi yüzünden Göçerler'de tapu tahsisi yapamadıklarını anlatan Tütüncü, "2B engelinin ortadan kalkmasıyla Göçerler ve çevresindeki mahallelerde, vakıf arazilerinde, Hazine arazilerinde, belediye arazilerinde ve 2B alanlarında tapulama işlemi yapılabilir hale geldi" dedi.

Geçen dönem 18 bine yakın hak sahibine tapu verdiklerini anlatan Tütüncü, şöyle devam etti:

"Göçerler, Esentepe, Çamlıbel, Erenköy, Barış, Çankaya, Kazım Karabekir, Yavuz Selim ve Fevzi Çakmak mahallelerinde, belediyeye devri yapılan parsellerle ilgili tapulama işlemini geçtiğimiz aylarda başlattık. Göçerler Mahallesi'nde oturan vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bu dönem tapularını alacaklar. Geçtiğimiz dönem, tapu tahsisi, kat artışı, doğalgaz, elektrik iletim hatlarının yer altına alınması, sıcak asfalt, kaldırım, park, okul yatırımlarıyla gecekondu bölgesi olan Ahatlı çevresini Paris gibi yaptık. Gecekondu görünümündeki Göçerler ve çevresini de Ahatlı gibi şehirleştireceğiz."

Esnaf gezisine, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş, belediye meclis üyeleri ve partililer de katıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'den Göçerler'e Tapu Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement