Başkan Tütüncü'den Kepezlilere Tapu Müjdesi - Son Dakika
Güncel

Başkan Tütüncü'den Kepezlilere Tapu Müjdesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe genelinde Vakıflar Genel Müdürlüğü arazilerinde gecekondusu bulunan kişilerin tapu problemlerinin çözüleceğini bildirdi.

06.11.2016 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe genelinde Vakıflar Genel Müdürlüğü arazilerinde gecekondusu bulunan kişilerin tapu problemlerinin çözüleceğini bildirdi.

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, yaptığı yazılı açıklamada, Gazi Mahallesi ile Kepez'in genelinde Vakıf arazilerinde gecekondusu bulunan 5 binden fazla kişinin 30 yıldan bu yana tapu problemlerinin çözümünü beklediğini kaydetti.

Vakıf arazilerindeki gecekonduların tapu sorununu çözebilmek için 8 yıldır çalıştıklarını belirten Tütüncü, şu bilgileri verdi:

"Ankara'ya giderek partimizin il, ilçe başkanı ve Antalya milletvekillerimizle Vakıf arazilerindeki tapu sorununun çözecek olan takas işleminin sonuçlanması için ilgili bakanlarla görüştük. Geçtiğimiz hafta Vakıflar Meclisi, 23 milyon lira değerindeki gayrimenkulün Vakıflar ile Milli Emlak arasında takasını onayladı. Bir başka ifade ile 23 milyon liralık Vakıflar arazisi Kepez'de takas yoluyla artık hazine arazisi haline geldi. Hazine arazi haline gelen Vakıf arazilerini belediyemiz devralacak ve hak sahiplerine tapularını verecek."

Tütüncü, takasın ticari alanda kalan Vakıf parsellerini kapsamadığını, Sütçüler ile Yeşilırmak caddelerindeki ticari kısımda kalan Vakıf parsellerinin takasıyla ilgili çalışmaların da devam ettiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Tütüncü'den Kepezlilere Tapu Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement