Başkan Tütüncü'den Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü'den Teşekkür Ziyareti

Başkan Tütüncü\'den Teşekkür Ziyareti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, seçimlerin ardından başlattığı teşekkür ziyaretleri kapsamında Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

24.04.2014 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, seçimlerin ardından başlattığı teşekkür ziyaretleri kapsamında Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Altınova Antalya Caddesi'ndeki dernek binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Tütüncü, seçim kampanyası döneminde gittikleri yerleri, yeniden ziyaret ettiklerini belirtti. Tütüncü, seçim çalışmalarında ve öncesinde Antalya'da yaşayan Adıyamanlılarla da bir araya geldiğini vurguladı.

Seçimden seçime halkın içerisinde olanlardan olmadıklarının altını çizen Tütüncü, "Seçimin hemen sonrasında Antalya'da bir ilki gerçekleştirerek seçmenlerimize teşekkür ediyoruz. Bu anlamda, Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ettik. Biz her zaman halkımızla iç içeyiz. Bu manada geçtiğimiz 5 yılda halkımızla bir gönül bağı kurduk. Seçimlerin hemen ardından vatandaşlarımızı evlerinde, derneklerinde, işyerlerinde ziyaret edip kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi.

Başkan Hakan Tütüncü, Antalya Adıyamanlılar Derneği'ne, Kepez'de istikrarın devamına, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde de Ak belediyeciliğin geri dönmesine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Ejderha da yeniden seçilmesinden dolayı kutladığı Tütüncü'ye, ikinci döneminde başarılar diledi.

Ejderha, her zaman yanında oldukları Başkan Tütüncü'ye, desteklerinin süreceğini de sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü'den Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement