Başkan Tütüncü'den Üçüncü Kreş Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü'den Üçüncü Kreş Müjdesi

Başkan Tütüncü\'den Üçüncü Kreş Müjdesi

Kepez Belediyesi’nin eğitim hizmeti olan Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin ikinci şubesi öğrencileri, Başkan Tütüncü ile duvarları boyadı.

06.10.2016 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi'nin eğitim hizmeti olan Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin ikinci şubesi öğrencileri, Başkan Tütüncü ile duvarları boyadı.

Kepez Belediyesi'nin eğitim kurumlarından Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin Özgürlük Mahallesi'ndeki ikinci şubesinin öğrencileri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile birlikte duvarları renklendirdi. İlçenin nüfus yoğunluğunun yaşandığı Dokuma bölgesindeki Özgülük Mahallesi'nde 3 hafta önce hizmete giren kreşte, Akdeniz Üniversitesi Serik Gülsün Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri ile öğrencileri tarafından el sanatları programı uygulandı. Programda kreş duvarları çizgi kahramanlarıyla donatıldı.

Her sınıfın 20 kişilik olduğu kreşe, 36 ile 72 aylık toplam 160 çocuk alınıyor. Her birinde 8'er eğitimcinin yer alacağı kreşlerde İngilizce, değerler eğitimi, spor, drama gibi alanlarda eğitimler veriliyor. Teomanpaşa Mahallesi'ndeki birinci şubede olduğu gibi ikinci şubede de zemin katta sinema salonu, aynı zamanda çocukların gösterilerini sundukları sahne işlevini görüyor.

Vatandaşlar tarafından kreşler ile ilgili yaptıkları çalışmalar takdir görünce yeni şubeler açmak için gayretlendiklerini belirten Başkan Tütüncü, üçüncü şubelerini de 2017 yılında açmayı planladıklarını duyurdu. Dokuma bölgesinde yoğun bir nüfusun yaşandığını göz önüne alarak, ikinci şubeyi buraya açılmasının daha anlamlı olduğunu belirten Tütüncü, Tevfik Fikret ile Mehmet Akif caddeleri arasındaki şubenin bu yıl itibariyle eğitim öğretime başladığını söyledi.

Çocukların özgür sanat ruhlarını geliştirirlerken hoşça vakit geçirmeleri için duvarları boyadıklarını anlatan Tütüncü, "Bu görev bize mutluluk veriyor. Çocukların her açıdan mutlu oldukları bir şehri meydana getirebilmek en önemli görevlerimizden biri oldu. Daha güzel şubeler açılışlarımızda yine hep beraber olacağız. Çocuklarımıza çok önemli kazanımlar sağlamaya çalışırken, çalışan anne ve babalara kaliteyi ucuza bulabildikleri bu mekanları daha da arttıracağız." diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü'den Üçüncü Kreş Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement