Başkan Tütüncü Kayserililerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü Kayserililerle Buluştu

Başkan Tütüncü Kayserililerle Buluştu

Kepez Belediyesi Ramazan Etkinlik Alanında Belediyesi Başkanı Tütüncü, Kayserilerle buluştu.

07.07.2015 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi Ramazan Etkinlik Alanında Belediyesi Başkanı Tütüncü, Kayserilerle buluştu.

Kepez Belediyesi Ramazan Etkinlik Alanı, Antalya Kayserililer Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerini ağırladı. Şenlik alanını ziyaret eden Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü ile beraberindekiler, dernek başkanı Rıza Paksoy'un ikram ettiği Kayseri mantısının tadına baktı. Şenlik alanındaki çocuklara etkinlik alanındaki lunaparktan yararlanmaları amacıyla jeton dağıtan Tütüncü, büyüklerin de hatıra fotoğraf çektirme taleplerini reddetmedi.

KAYSERİLİLER ZARAFET KATTI

Gecenin solistleri Cem Savaş ile Hatice Kara'yı bir süre dinleyen Tütüncü, davet üzerine sahneye gelerek vatandaşlara seslendi. Etkinlik alanının Kayserililerin varlığıyla güzelleştiğini ifade eden Tütüncü, "Bugün Ramazan sahnemize Kayseri'den güzel bir Anadolu rüzgarı esiyor. Kayserililer Antalya'nın güzelliğine güzellik, zarafetine zarafet katan, mutfaklarıyla lezzet katan hemşerilerimiz. Biz Kayserilerle omuz omuza yaşamaktan onur duyuyoruz. Bu gece hem Kayseri müziği dinliyoruz, hem Kayserilerle bir arada geçiriyoruz. Dağıttıkları mantı için de ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gecenin sonunda Antalya Kayserililer Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Rıza Paksoy, solistler Kara ile Savaş'a birer çiçek takdim eden Tütüncü, herkesi sahneye davet ederek anı fotoğrafı çektirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü Kayserililerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement