Başkan Tütüncü, Milletvekili Enç'i Dokuma'da Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü, Milletvekili Enç'i Dokuma'da Ağırladı

Başkan Tütüncü, Milletvekili Enç\'i Dokuma\'da Ağırladı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Gökçen Özdoğan Enç’i, fabrika alanında ağırladı.

06.05.2015 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Gökçen Özdoğan Enç'i, fabrika alanında ağırladı. Enç'e, Dokuma projesi hakkında bilgi veren Başkan Tütüncü, Kepez Belediye Meclisi'nde okunan Dokuma Projesi Çalışma Grubu Raporu'nu değerlendirdi. Dokuma Projesi Çalışma Grubu raporunu Kepez Belediye Meclisi'ne sunduklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Rapor mecliste okundu. Dokuma projesinin yol haritasını belirlemiş olduk. Dokuma raporunu çok önemsiyorum çünkü bu raporu, Kepez Belediye Meclisi bütün Antalyalıların fikrini almak için kurmuştu. Antalya'daki sivil toplum kuruluşlarının, meslek odalarının, siyasi parti temsilcilerinin, akademisyenlerin önerileri ve fikirleri 11 ayrı toplantıyla alındı" dedi.

Başkan Hakan Tütüncü, 488 dönümden oluşan Dokuma arazisinin, Kepez Belediyesi'nin yüzde 99,9 hissedarı olduğu Dokuma AŞ'nin mülkü olduğunun belirterek, "Dokuma Fabrikası, Kepez Belediyesi'nindir. Dokuma alanıyla ilgili Antalya'daki herkesin fikirlerini aldık. Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Osman Aydın başkanlığındaki heyet, bu fikirleri harmanladı bir sonuç raporu hazırladı. Dokuma Projesi Çalışma Grubu'nun hazırladığı raporun, Antalya'da ve Türkiye'de yönetişim adına bir ilktir. Bu rapor, Antalya'da çok önemli bir yönetişim başarısı oldu" diye konuştu.

AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Gökçen Özdoğan Enç ise, Dokuma'nın sadece Kepez'in değil Antalyalıların nefes alacağı bir yer olacağını belitti. AK Partili belediyelerde yeşil alanla ilgili hassasiyet olduğuna dikkat çeken Enç, "Başkan Tütüncü de bu hassasiyeti Kepez'de yerine getiriyor. Kepez, Antalya'nın parlayan yıldızıdır" dedi.

Dokuma gezisine AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri de eşlik etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü, Milletvekili Enç'i Dokuma'da Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement