Başkan Tütüncü'nün "Halk Buluşmaları" Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü'nün "Halk Buluşmaları" Devam Ediyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "hizmet yerelde yapılır" anlayışıyla başlattığı halk buluşmalarını sürdürüyor.

22.03.2015 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "hizmet yerelde yapılır" anlayışıyla başlattığı halk buluşmalarını sürdürüyor.

Yeşilyurt Mahallesi'ni ziyaret eden Tütüncü, iki okul, doğalgaz, kültür merkezi, ağız ve diş sağlığı hastanesi, Merkez Bankası Şubesi hizmet binası ile kent parkı çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyarete, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, İlçe kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkekeş, Şafak Mahalle Muhtarı Yılmaz Kökçen ve Ahatlı Mahalle Muhtarı Tahsin Mutlucan, meclis üyeleri ve partililer de eşlik etti.

Yeşilyurt Mahallesi'ndeki halk buluşmasına 75. Yıl Caddesi'ndeki esnafı ziyaret ederek başlayan Tütüncü, iş yerlerine giderek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Ev ziyaretlerinde de mahallelilerle bir araya gelen Tütüncü, vatandaşların hizmetle ilgili taleplerini dinleyerek, bölgeye yapılacak olan hizmetleri anlattı.

İmara uygun yapılaşması tamamlanan Yeşilyurt Mahallesi'nde, yeşil alan, asfalt, kaldırım hizmetlerinin tamamına yakınının bittiğini ifade eden Tütüncü, yeni dönemde bölgenin değerini artıracak yatırımları gerçekleştireceklerini vurguladı.

Mahallelinin doğalgaz beklentisini 2016 yılı içerisinde karşılayacaklarını belirten Tütüncü, şu bilgileri verdi:

"Ahatlı Mahallesi'ne 50 ünitelik Antalya Ağız ve Diş Hastanesi inşa ediliyor. 15-20 gün içerisinde temeli atılacak olan bu tesis, bölgeye ciddi bir hareketlilik getirecek. Yine Kültür Mahallesi'nde Merkezi Bankası Antalya Şubesi hizmet binası yapılacak. Bu yatırım da bölgeye ekonomik hareketlilik getirecek. Hürriyet Caddesi'ndeki eskiyen Tek Sarnıç Parkı'nı,  kent parkı mantığı ile yeniden inşa edeceğiz. Bölgenin okul talebini de karşılıyoruz.  Gülveren Mahallesi'nde Perşembe Pazarı'nın batısında mülkiyet ve imarla ilgili problemlerini çözdüğümüz arsaya 24 derslikli ilkokul yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı, bu okulu yatırım programına aldı. Bölgedeki Şafak Mahallesi'nde ihalesi biten 24 derslikli, 4 atölyeli Endüstri Meslek Lisesi'nin yapımı önümüzdeki günlerde başlayacak. Bölgeye hareketlilik getirecek önemli bir yatırım olan Batı Çevre Yolu'nun Kepez bölümünün açılmasıyla ilgili çalışmalar da devam ediyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü'nün 'Halk Buluşmaları' Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement