Başkan Tütüncü Öğretmenler Günü'nü Kutladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü Öğretmenler Günü'nü Kutladı

Başkan Tütüncü Öğretmenler Günü\'nü Kutladı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Öğretmenler Günü kapsamında Ünsal İlkokulu’nda öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

25.11.2015 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Öğretmenler Günü kapsamında Ünsal İlkokulu'nda öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında, Kepez ilçesi Ünsal Mahallesi'nde bulunan Ünsal İlkokulu'nda program düzenlendi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, okul bahçesinde öğrenciler tarafından sevgi ile karşılandı. Okul bahçesinde gerçekleşen programda Okul Müdürü Osman Ertekin, Tütüncü'ye bu özel günü kendileriyle geçirdiği ve okula yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, okul bahçesinde yaptığı konuşmada, öğretmenlerin bizlere birer yol gösterici olduğunu belirterek, "Öğretmenler, bizlere yön veren, şekil veren en önemli unsurların başında gelirler. Bize öğrettikleri her harf için onlara yıllarca köle olsak haklarını ödeyemeyiz. Bu mesleğe ne kadar çok saygı duyarsak, geleceğimizin de o kadar aydınlık olacaktır. Ben tüm öğretmenlerin gününü kutluyorum. Genç öğretmenlere başarılar, ebediyete intikal eden öğretmenlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

ÜNSAL'A MÜJDE

Tütüncü, okul bahçesinde bulunan Ünsal Mahallesi sakinlerine Mahallenin imar sorununun çözüme kavuşacağını söyledi. Bölgenin yeni bir yaşam merkezi haline geleceğini belirten Tütüncü, "İmarın bir okulda Öğretmenler Günü'nde ne işi var diye sorulabilir. Ancak okulunuzun bulunduğu bölgeye, Antalya'nın en büyük okullarından biri yapılacak. Ünsal'ın çocukları yepyeni okullarda eğitim görecek. Ayrıca okulumuzun asfaltıyla ilgili talepler vardı. Şubat ayı okul tatilinde okulunun asfalt çalışmalarını da gerçekleştiriyoruz. Hepinize hayırlı uğurlu olsun."

ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE ETTİ

Okul bahçesindeki programın ardından sınıfları gezen Hakan Tütüncü, öğretmenleri tek tek tebrik ederek, uzun ve sağlıklı bir ömür diledi. Sınıf ziyaretlerinde Tütüncü öğrencilere değerler eğitimini içeren kitaplar hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü Öğretmenler Günü'nü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement