Başkan Tütüncü, Şehir İçi Minibüsle Yolculuk Yaptı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü, Şehir İçi Minibüsle Yolculuk Yaptı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, tramvay ve halk otobüsünden sonra şehir içi minibüsle de yolculuk yaparak vatandaşları hem şaşırttı hem de mutlu etti.

24.03.2016 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, tramvay ve halk otobüsünden sonra şehir içi minibüsle de yolculuk yaparak vatandaşları hem şaşırttı hem de mutlu etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, haftanın bir günü şehir içi ulaşım araçlarıyla yolculuk yapıyor. Tütüncü, yolculuk sırasında şehrin kalbinin attığı otobüslerde, dolmuşlarda ve tramvayda halkı ve ulaşım esnafını dinliyor.

Geçtiğimiz günlerde tramvay ve halk otobüsü ile kent turuna çıkan Başkan Tütüncü, dolmuşta Antalyalılarla yol arkadaşlığı yaptı.

Tütüncü, şehir içi minibüs yolculuğunu Kepezaltı ve Adliye arasında çalışan MC 68 numaralı hatta gerçekleştirdi. Tütüncü, minibüse bineceği Kepezaltı depolama alanındaki şoförle sohbet etti, taleplerini dinledi.

VATANDAŞ ŞAŞIRDI

Başkan Tütüncü, daha sonra akıllı biletini kullanarak MC 68 numaralı minibüse bindi. Duraklardan minibüse binen yolcular, içeri de Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü görmenin önce şaşkınlığını sonra mutluluğunu yaşadılar. Başkan Tütüncü de vatandaşlara değişik zamanlarda kent içi ulaşım araçlarına binerek, hem vatandaşların, şoförlerin toplu taşımayla ilgili sıkıntılarını dinlediğini hem de onlarla güzel yol arkadaşlığı yaptığını belirtti.

Başkan Hakan Tütüncü, yolculuk sırasında oturduğu koltuğu bir bayana verdi ve yolculuğunu ayakta devam ettirdi.

Tütüncü, yaklaşık 1,5 saat süren yolculuk sırasında vatandaşların ulaşımla ve kentle ilgili taleplerini dinledi.

Minibüs yolculuğunda Başkan Tütüncü'ye meclis üyesi Hasan Demir eşlik etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü, Şehir İçi Minibüsle Yolculuk Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement