Başkan Tütüncü Üç Mahallede Müjdeler Verdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü Üç Mahallede Müjdeler Verdi

Başkan Tütüncü Üç Mahallede Müjdeler Verdi

Kütükçü, Teomanpaşa ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerinde vatandaşla buluşan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, yapılan hizmetleri anlattı, yeni müjdeler verdi.

03.06.2015 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütükçü, Teomanpaşa ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerinde vatandaşla buluşan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, yapılan hizmetleri anlattı, yeni müjdeler verdi.

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, sırasıyla gittiği Kütükçü, Teomanpaşa ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerinde yaptığı hizmetleri anlattı, yeni hizmetleri müjdeledi. AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çivik, meclis üyeleri ve muhtarların da katıldığı mahalle buluşmaları, miting havasında gerçekleşti.

Barkovizyondan Kepez Belediyesi'nin 6 yılda gerçekleştirdiği hizmetlerin görüntülerinin izlettirildiği buluşmalarda, vatandaşlar Başkan Tütüncü ile eşi Dr. Ayşe Tütüncü'ye sevgi gösterilerinde bulundu.

Buluşmaların açılış konuşmasını, Kütükçü Mahallesi'nde Milletvekili Samani gerçekleştirdi. Kanal mahallesinde yaklaşık 15 yıl ikamet ettiğini belirten Samani, bölgedeki değişimi en iyi bilenlerden biri olduğunu vurguladı. Başkan Tütüncü'nün gelişiyle Kepez'deki gelişimin hız kazandığının altını çizen Samani, "Biz kendisine Kepez'in avukatı diyoruz. Kepez'in haklarını en iyi savunduğu için diyoruz. İlçeyi adım adım değiştiriyor. Eskiden Antalyalıların çoğunluğu Kepez de oturmak istemezdi. Şimdi özellikle Antalya'yı tepeden gören Kepez'in yüksek kısımlı mahalleleri tercih edilir hale geldi" diye konuştu. Mahalle sakinlerinin istediği mezarlık alanının genişletilme çalışmasının imar revizyonu ile gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Tütüncü, pazar yeri isteklerini de yerine getirdiklerini söyledi. Şimdiki hedeflerinin aile sağlığı merkezi kurmak olduğunu belirten Başkan Tütüncü, temeli atılan huzur ve şefkat evi ile belediyesinin Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü atölyelerinin mahalleye hareketlilik kazandıracağına işaret etti.

Daha sonra Teomanpaşa mahallesine geçen Başkan Tütüncü yaptığı konuşmada, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nin yenilenme çalışmasının başlayacağını duyurdu. Başkan Tütüncü, bölgenin ihtiyacını karşılamak üzere okul yapımını da tamamladıklarını hatırlattı. Belediye arkasındaki atölyeleri kaldırarak, yerine ağız ve diş sağlığı hizmetinin de sunulacağı bir sağlık merkezi ile yeşil alan yapılacağını ilan eden Başkan Tütüncü, büyük bir alkış aldı. Başkan Tütüncü'nün Mehmet Akif Ersoy mahallesindeki konuşmasının ana başlığı, yine imar sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalar oldu. Burada 30 yıldır vakıf arazileri üzerinde ikamet eden vatandaşların tapu sorununu büyük bir takas devrimi ile çözdüklerini anlatan Başkan Tütüncü, "Piyasa değeri 100 trilyon, resmi ederi 23 trilyon olan gayrimenkullerin tapularını vermek üzere, Kepez'in en büyük vakıf takasını gerçekleştirdik. Artık bu mahallede kimse tapu sıkıntısı çekmeyecek. Vakıf arazisi üzerindeki gecekonduculara tapularını vermeye devam edeceğiz" diye müjde verdi.

Sütçüler mahallesinde yapılan 350 yataklı devlet hastanesinin bu mahalleye büyük bir canlılık kazandıracağını vurgulayan Başkan Tütüncü, açılışın 29 Ekim'de yapılacağını duyurdu. Mahalle gençlerinin faydalanacağı spor kompleksi yapılacağını da müjdeleyen Başkan Tütüncü, içinde sentetik futbol, basketbol ve voleybol sahaları ile kafeteryanın yer alacağı yeni yatırımın yakında hizmete gireceğini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü Üç Mahallede Müjdeler Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement