Başkan Tütüncü, Yapımı Süren Çalışmaları Yerinde İnceledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü, Yapımı Süren Çalışmaları Yerinde İnceledi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahallelerde yapımı süren çalışmaları yerinde inceleyerek, vatandaşlarla bir araya geldi.

11.08.2015 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahallelerde yapımı süren çalışmaları yerinde inceleyerek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Tütüncü, yapımı süren kaldırımların yüksekliğiyle ilgili mesaj yoluyla kendisine ulaşan Yusuf Aslan'ın talebini yerinde incelemek için, Fen İşleri Müdürü Ali Aslan ile Yükseliş Mahallesi'ne gitti.

Aslan'a duyarlılığından dolayı teşekkür eden Tütüncü, Dokuma bölgesindeki Ulus, Özgürlük ve Yeşiltepe mahallelerinde kaldırımları modern ülkelerde olduğu gibi yolla aynı seviyede yaptıklarını belirtti.

Tütüncü, kaldırımların yol seviyesine indirilmesi üzerine otomobillerin hem gündüz hem gece kaldırımlara park ettiğini ve bu yüzden bölge halkından sürekli şikayet aldıklarını vurguladı.

Yükseliş Mahallesi'ndeki kaldırımları, yol seviyesinde inşa etmediklerini belirten Tütüncü, "Mahallede kaldırımları, TSE standartlarına uygun şekilde 3-15 santim yapıyoruz. Görme engelliler için oluklu takip taşları döşediğimiz kaldırımlara, uluslararası standartlarda engelli geçiş rampaları da yapıyoruz" dedi.

Otomobillerin park yapmasını engellemenin kolay olmadığına dikkati çeken Tütüncü, "Ya her sokağın başına zabıta dikeceğiz ya da tüm kaldırımları yüzlerce 'mantar' olarak tabir edilen kaldırım taşları yerleştireceğiz. Mantar koyduğumuzda da ise görme engelli vatandaşlarımızı mağdur edeceğiz" diye konuştu.

Tütüncü, incelemelerden sonra çevredeki esnaf ve vatandaşlara bir araya geldi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü, Yapımı Süren Çalışmaları Yerinde İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement