Başkan Uçar Nebioğlu Beldesi İçin Açıklamalarda Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Uçar Nebioğlu Beldesi İçin Açıklamalarda Bulundu

Başkan Uçar Nebioğlu Beldesi İçin Açıklamalarda Bulundu

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu beldesi için Zonguldak AK Parti il Başkanı Hamdi Uçar açıklamalarda bulundu.

31.07.2013 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu beldesi için Zonguldak AK Parti il Başkanı Hamdi Uçar açıklamalarda bulundu.

Nebioğlu Belediye Başkanlığı konusunda yayınlanan haberi değerlendiren Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, basında yer alan bir takım açıklamaları çok dikkate almadıklarını, beldede aday tespiti için, teşkilatın fikrini alarak anket çalışması yapacaklarını söyledi. Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Nebioğlu beldesine yaptığı ziyarette belde belediye başkanı adayının nasıl tespit edileceğini açıkladı. Çaycuma İlçe Başkanı Vedat Emeksiz, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Nebioğlu Belde Başkanı Özkan Ertuğrul, İl Genel Meclisi üyelerinin de katıldığı toplantıda gündemi değerlendiren İl Başkanı Uçar, yerel basında yer alan bazı haberleri dikkate almadıklarını söyledi. Nebioğlu beldesinde Belediye Başkan adayının nasıl tespit edileceğini açıklayan Uçar şunları söyledi:

"Nebioğlu bizim için çok önemli beldelerimizden bir tanesidir. Teşkilatlarımız bir bütün ve birlik halindedir. Çaycuma Belediye Başkanımız, Belde Belediye Başkanlarımız ve İlçe Başkanlarımızla birlikte önümüzdeki süreçte Nebioğlu'nda Belediye Başkanlığının Ak Partiye kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız ve mücadele edeceğiz. Kamuoyunda yazılan ve çizilen bir takım açıklamaları çok dikkate almıyoruz. Önemli olan bizim teşkilatımızın buradaki düşüncesi ve fikridir. Buradaki yol haritamızı teşkilatımızla birlikte belirleyeceğiz. Önümüzdeki süreçte yapacağımız anket çalışmamızda halkımızın da görüş ve fikrini alarak buradaki yol haritamızı çizmiş olacağız. İnşallah hem Çaycuma hem de Nebioğlu adına hayırlı olmasını temenni ediyorum." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uçar Nebioğlu Beldesi İçin Açıklamalarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement