Başkan Uğur'a 'Demokrasi' Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Başkan Uğur'a 'Demokrasi' Teşekkürü

Başkan Uğur\'a \'Demokrasi\' Teşekkürü

Balıkesir’de dernek, sendika ve STK’lar tarafından oluşan Milli İradeye Saygı Platformu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u makamında ziyaret etti.

09.08.2016 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de dernek, sendika ve STK'lar tarafından oluşan Milli İradeye Saygı Platformu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u makamında ziyaret etti.

Platform adına konuşan Memur-Sen Balıkesir İl Temsilcisi Ahmet Gür, Büyükşehir Belediyesi'nin demokrasi nöbetlerinde en büyük desteği veren kurum olduğunu ifade etti. Başkan Ahmet Edip Uğur'a desteklerinden ötürü teşekkür eden Gür, "Türkiye hassas bir süreçten geçiyor. Bu süreçte hem geçmiş olsun demek için, hem de bu süreçte gösterdiğiniz üstün gayretten dolayı STK'lar olarak teşekkür etmeye geldik. Biz de STK'lar olarak Milli İradeye Saygı Platformu adı altında toplandık, İcra Kurulumuz ile birlikte sizleri ziyaret ettik. Bu şerden bir hayır çıkartıp ülke olarak daha da büyüyeceğiz" diye konuştu.

Balıkesir Milli İradeye Saygı Platformu üyelerine teşekkür eden Uğur, toplumun tüm kesimlerinin üzerine düşen görevi bu süreçte yaptığını ifade ederek, "Sivil toplum örgütleri, belediyeler, kamu kuruluşları, bütün millet yekpare bir harekete geçti. Allah'a şükür ülkemiz içinde hayırlı da oldu bu iş. Hem ülkemizde birlik, beraberlik tesis edilmiş oldu. Aynı zamanda da yeni bir Türkiye'nin kuruluşuna zemin hazırlandı. İnşallah bundan sonraki yeni Türkiye, tamamen milli ve yerli olan ordusuyla, bürokrasisiyle, yargısıyla oluşacak. Milletin önü daha açık. Devletin önü daha açık. Tamamen dış güçlerden arınmış, kendi iradesi ile hareket eden bir devlet ve ordu olacak. Ben bunu çağ açıp çağ kapatmaya benzetiyorum. Fatih Sultan Mehmet', 1453'e İstanbul'u fethi ile nasıl çağ açıp çağ kapadıysa, 15 Temmuz'da bu sefer milletimiz çağ açıp çağ kapattı. Yeni Türkiye'nin temelleri şimdi atılıyor" dedi.

Pazar günü düzenlenen ve yaklaşık 60 bin kişinin katıldığı 'demokrasi ve Şehitler Mitingi'ni Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak hazırladıklarını söyleyen Uğur, "15 Temmuz gecesi belediyemizin Fen İşler, Kent Estetiği, İtfaiyesi ile Büyükşehir büyük bir iş gördü" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uğur'a 'Demokrasi' Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement