Başkan Uğur Yol Yarışının Startını Verdi - Son Dakika
Güncel

Başkan Uğur Yol Yarışının Startını Verdi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, 15. Geleneksel Karesi Adnan Menderes Bisiklet Yarışlarına katıldı.

29.05.2015 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

70 kilometrelik yol yarışının startını verdi. Karesi Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Adnan Menderes Mahalle Muhtarlığı tarafından organize edilen ve iki gün sürecek 15. Geleneksel Karesi Adnan Menderes Bisiklet Yarışları Balıkesir- Susurluk Outlet arasındaki 70 kilometrelik yol yarışıyla başladı.

Türkiye'nin önde gelen bisiklet kulüplerinden sporcuların katıldığı yol yarışının startına Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Arslan ve sporseverler katıldı. Balıkesir-Susurluk Yol Yarışının startını veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur,"Sporcu kardeşlerime güzel bir yarış diliyorum. Balıkesir'de bisiklet sporu bundan 30- 40 yıl önce iyi bir noktadaydı. Sonrasında bu spora ilgi azaldı. Ancak Adnan Menderes Mahallesi Muhtarlığımız, 15 yıldır bisiklet yarışları organizasyonunu düzenliyor. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra belediyelerimizde bu yarışlara sahip çıktı. Bizde bisiklet sporuna destek vereceğiz. Karesi Belediyemize bu yarışlara verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uğur Yol Yarışının Startını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement