Başkan Ünüvar'a Otogarda Tören - Son Dakika
Güncel

Başkan Ünüvar'a Otogarda Tören

Başkan Ünüvar\'a Otogarda Tören

Bugün uçurumda cesedi bulunan Silifke Kooperatifi ve Silifke Belediyespor Kulübü başkanı Ünal Ünüvar (54) için Silifke Otogarı’nda tören düzenlendi.

25.06.2015 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugün uçurumda cesedi bulunan Silifke Kooperatifi ve Silifke Belediyespor Kulübü başkanı Ünal Ünüvar (54) için Silifke Otogarı'nda tören düzenlendi.

Jandarmaya Demircili Mahallesi Akyokuş mevkiinde kapıları açık şekilde terk edilmiş bir otomobil ihbarı yapılmasının ardından ailesi ve Silifke Kooperatifi çalışanlarının da katıldığı arama çalışmasında, Ünüvar'ın cansız bedeni otomobilden yaklaşık 50 metre uzaklıkta bir uçurumun dibinde bulunmuştu.

Jandarma, uçurumun dibinde cesedi çıkarabilmek için Mersin Uluslararası Medikal Kurtarma Ekiplerine (UMKE) haber vermiş, olay yerine gelen UMKE ekipleri vinç yardımıyla Ünal Ünüvar'ın cesedini düştüğü uçurumdan çıkarmıştı.

Ünüvar'ın Adana Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cenazesi Silifke Kooperatifi'ne ait 100'e yakın otobüsle ilçe girişinde konvoylarla karşılandı. Silifke şehir merkezinden geçen Ünüvar'ın cenazesi, Silifke Otogarı'na getirildi. Burada ailesi ve yakınları tarafından gözyaşları içerisinde karşılanan Ünüvar için tören düzenlendi.

Törene; Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mahmut Aksüt, oda ve kooperatif başkanları, siyasi parti temsilcileri ile birlikte vatandaşlar katıldı.

Ünüvar'ın cenazesine sarılan eşi Nuriye, oğlu Ozan, kızı Ayşegül, erkek kardeşi Günhan ve kız kardeşi Hatice uzun süre gözyaşı döktü.

Daha sonra protokol üyeleri ve iş arkadaşları tek tek mikrofona gelerek taziyelerini bildirdiler. Tören, Silifke Müftüsü Emin Yüksek'in ettiği dua ile son buldu. Törenin ardından Ünal Ünüvar'ın tabutu omuzlarda Silifke Belediyesi'ne ait ambulansa konularak evine götürüldü.

ÜNAL ÜNÜVAR'IN ÖZGEÇMİŞİ

1960 yılında Silifke'de doğdu. Sırasıyla Gazi Paşa İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, Silifke Endüstri Meslek Lisesi'nden mezun oldu. Baba mesleği olan otobüsçülüğü kendine meslek olarak kabul etti. 1989 yılından bu yana aralıksız 27 yıl Silifke Otobüsçüler Kooperatifi'nin başkanlığını yaptı. Ünüvar, Silifke'de bulunan sivil toplum örgütleri ve Silifke Belediyespor'da aktif olarak görev aldı. Silifke Belediyespor Kulübü'nün başkanlığını da yürüten Ünal Ünüvar evli ve iki çocuk babasıydı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Ünüvar'a Otogarda Tören - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement