Başkan Ürgüp, Projelerini Oda Başkanlarıyla Paylaştı - Son Dakika
Yerel

Başkan Ürgüp, Projelerini Oda Başkanlarıyla Paylaştı

Başkan Ürgüp, Projelerini Oda Başkanlarıyla Paylaştı

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, siyasi partilerin belediye başkan adayları ile bir araya geldi.

29.03.2014 09:28  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, siyasi partilerin belediye başkan adayları ile bir araya geldi. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin son konuğu Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan adayı Doğan Ürgüp oldu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği salonunda yapılan toplantıya SESOB Başkanı Beşir Köksal, yönetim kurulu üyeleri, oda başkanları ile yönetim ve denetim kurulu üyeleri katıldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, 5 siyasi partinin belediye başkan adayı ile bir araya geldiklerini belirterek, toplantıya adayların projelerini dinlediklerini ve kayıt altına aldıklarını söyledi. Her seçim döneminde bu toplantıları organize ettiklerini belirterek, 30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde tüm adaylara başarılar diledi.

Esnaf teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıya katılan mevcut Belediye Başkanı ve aynı zamanda BBP Belediye Başkan adayı olan Doğan Ürgüp, öncelikle 5 yıllık çalışmalarını anlattıktan sonra, tekrar seçilmesi halinde yapacağı projeler hakkında bilgi verdi.

Görsel animasyonlar ve slaytlarla 5 yıllık yaptığı çalışmaları anlatan Ürgüp, imar revizyonu başta olmak üzere ana başlıklar halinde hizmetleri anlatarak, tekrar seçilmesi ile Sivas'ın gelişmesi ve kalkınması için yeni projelerin hayata geçirileceğini belirtti. Yapılan hizmetleri birlikte başardıklarını vurgulayan Ürgüp, "İmar revizyonu bir il için çok önemlidir. Bu revizyonu 4 etapta tamamladık. Sivas'a yeni terminal binası kazandırdık, Muhsin Yazıcıoğlu spor tesislerini hizmete açtık. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezini faaliyete geçirdik. TOKİ işbirliği ile 900 konut yapıyoruz. Belediye birimlerimizi yeni yerlerine taşıdık. Mahallelere bölge parkları ve spor alanları yaparak vatandaşların hizmetine sunduk. Türkiye'nin en modern tıbbi atık sterilizasyon tesisini kurduk. Birlik sanayi sitesini faaliyete geçirdik. Çermiklerde termal turizmi hareke geçirdik. Paşa fabrikasını kat kat büyüterek daha da güzelleştirdik."dedi

Yeni dönemdeki projelerini de anlatan Ürgüp, Herfene Hayat Merkezi projesinin Sivas için çok önemli olduğunu ve kurulacak olan atölyelerle tüketici toplum yapısının üreten toplum yapısına dönüştürüleceğini kaydetti.

Sivas'ın Kızılelması dediği projesini de açıklayan Başkan adayı Ürgüp, "Kızılırmak bölgesinde yapacağımız bu projemiz 9 bin 100 metre uzunluğunda ve 4 bin 500 bin metrelik bir alanda rekreasyon, çevre düzenlemesi ve peyzaj alanını kapsayan bir projedir. Kızılırmağın her iki yakasında koruma alanları oluşturduktan sonra diğer kalan bölgelerde spor alanları, eğlence yerleri ve gezi alanları oluşturacağız" dedi.

Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan adayı Doğan Ürgüp, projelerini tanıttıktan sonra oda başkanları ve yöneticilerinin sorularını cevapladı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ürgüp, Projelerini Oda Başkanlarıyla Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement