Başkan Ürgüp, Toptancılar Sitesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Ürgüp, Toptancılar Sitesini Ziyaret Etti

Başkan Ürgüp, Toptancılar Sitesini Ziyaret Etti

Sivas Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan adayı Doğan Ürgüp, seçim çalışmaları kapsamında Toptancılar Sitesi’ni ziyaret etti.

26.03.2014 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan adayı Doğan Ürgüp, seçim çalışmaları kapsamında Toptancılar Sitesi'ni ziyaret etti.

Sivas'ta faaliyet gösteren bir et kombinası ziyaretiyle güne başlayan Başkan Ürgüp, toptancılar sitesi ve toptan sebze hali esnaflarıyla buluştu.

Esnafları tek tek ziyaret ederek hayırlı işler temennisini ileten Başkan Ürgüp, Sivas'ta ki hizmet istikrarı için bir dönem daha göreve talip olduğunu ifade ederek dua ve destek talep etti. Öğlen yemeğini de toptancılar sitesinde bir lokantada esnaflarla birlikte yiyen Başkan Ürgüp, oldukça samimi bir ortamda yerel seçimler hakkında değerlendirmelerde bulunarak hayırlı bir netice alınmasını temenni etti.

Öte yandan kamyoncular garajını da ziyaret eden Başkan Ürgüp, burada faaliyet gösteren nakliyeci esnaflarıyla bir araya gelerek yapılan hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ürgüp, Toptancılar Sitesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement