Başkan Uyar'dan İyte'nin Anlamlı Gecesine Destek - Son Dakika
Yerel

Başkan Uyar'dan İyte'nin Anlamlı Gecesine Destek

Başkan Uyar\'dan İyte\'nin Anlamlı Gecesine Destek

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Öğrenci Konseyi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mezunları Derneği Burs Fonu’na katkı sağlamak amacıyla Urla Belediyesi ve Cafe Pesto’nun destekleri ile Urla’da “Yemek ve Müzik Gecesi” düzenledi.

17.10.2014 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Öğrenci Konseyi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mezunları Derneği Burs Fonu'na katkı sağlamak amacıyla Urla Belediyesi ve Cafe Pesto'nun destekleri ile Urla'da "Yemek ve Müzik Gecesi" düzenledi.

Geliri İYTE Öğrenci Burs Fonu'na aktarılacak geceye Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin, İYTE Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güden, İYTE Fen Fakültesi Dekanı Prof Dr. Serdar Özçelik, Urla Belediye Başkan Danışmanı Prof. Dr. Belgin Hoşsu, Urla Belediyesi Meclis Üyeleri ve Şatomet Boutique Şarapları sahibi Emre-Meltem Atalay çifti katıldı.

Hep birlikte yenilen yemeğin ardından İYTE Mezunlar Derneği üyeleri ve İYTE'li öğrenciler Eski Tamirhane Binası'nda gerçekleşen kutlama programında Sılay-Erman'ın şarkıları ile eğlendiler.

İYTE Öğrenci Konseyi Başkanı Oğuz Çomakoğlu "Yeni eğitim-öğretim dönemi için düzenleyeceğimiz eğlencenin bir amacı olsun istedik. İYTE Öğrenci Konseyi olarak öğrencilerin burslarına katkıda bulunmak için bu geceyi düzenledik. Urla bizim için çok önemli. Urla'nın da bizi tanımasını istiyoruz. Bu gece için Başkanımız Sibel Uyar'dan destek istedik. Öğrenciler olarak bize sahip çıktığı için Başkanımıza çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar da İYTE'li öğrencilerin ilçeye kattıkları değer için çok memnun olduğunu belirterek gençliğe ve eğitime her zaman destek olacağını söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uyar'dan İyte'nin Anlamlı Gecesine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement