Başkan Uyar, Minik Ressamların Sergi Heyecanına Ortak Oldu - Son Dakika
Güncel

Başkan Uyar, Minik Ressamların Sergi Heyecanına Ortak Oldu

Başkan Uyar, Minik Ressamların Sergi Heyecanına Ortak Oldu

Yasemin Aydeniz resim atölyesinin minik ressamlarının ilk sergisi Urla Atatürk Kültür Merkezinde sergilenmeye başladı.

09.06.2015 12:06  Güncelleme: 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014 yılının Ekim ayında kurulan Atölye'nin 21 öğrencisi yılsonuna kadar yaptıkları çalışmaları sergilemenin mutluluğunu yaşıyorlar.

Urlalı Ressam Yasemin Aydeniz'in kurmuş olduğu Sanat atölyesi ilk meyvelerini verdi. 5 ile 12 yaş arası çocuğun çeşitli resim tekniklerini kullanarak yaptıkları 70 eser, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Yıldız Ersağdıç'ınsi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim görevlisi Yıldız Ersağdıç'ın yapmış olduğu açılış ile sergilenmeye başladı. Güzel Sanatlar mezunu Yasemin Aydeniz'in resim ve grafik dersleri verdiği atölyede eğitim alan çocuklar, özgün baskı, grafik, röprodüksiyon, resim çalışmaları yaparak ilk sergilerine hazırlanmanın heyecanlı telaşlarını yaşadılar.

Çocukları her fırsatta sanatla, sporla ve farklı kültürel çalışmalarla buluşturmayı görev bilen Başkan Sibel Uyar, çocukları sanatı teşvik ettiği için Ressam Yasemin Aydeniz'e teşekkür ederek, bu sergiye öncülük ettiği için duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Uyar, teker teker resimleri gezerek, çocuklardan resimleri hakkında bilgiler aldı. Yasemin Aydeniz Atölyesinin öğrencilerine ait sergiyi 12 Haziran Cuma gününe kadar Urla Atatürk Kültür Merkezinde ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uyar, Minik Ressamların Sergi Heyecanına Ortak Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement