Başkan Uysal: "Artık Laf Üretme ve Yatma Dönemi Bitti" - Son Dakika
Yerel

Başkan Uysal: "Artık Laf Üretme ve Yatma Dönemi Bitti"

Başkan Uysal: "Artık Laf Üretme ve Yatma Dönemi Bitti"

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı’nın 2016 yılı Aralık ayı İlçe Danışma Kurulu toplantısında konuşan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kendileri için artık laf üretme ve yatma döneminin bittiğini, bundan sonrada hayata geçirdikleri projelerin açılışlarına odaklanacaklarını söyledi.

25.12.2016 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı'nın 2016 yılı Aralık ayı İlçe Danışma Kurulu toplantısında konuşan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kendileri için artık laf üretme ve yatma döneminin bittiğini, bundan sonrada hayata geçirdikleri projelerin açılışlarına odaklanacaklarını söyledi. Toplantıda Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol'da görev yaptığı 3 yıllık süre zarfındaki icraatları hakkında bilgi verdi.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı'nın 2016 yılı Aralık ayı İlçe Danışma Kurulu Toplantısı AK Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Ömer Erbay Başkanlığı'nda parti teşkilatında gerçekleştirildi. Toplantıya Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, belediye ve il genel meclisi üyeleri, ilçe teşkilatı, kadın ve gençlik kolları kademelerindeki yöneticiler katıldı.

Toplantıda konuşan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ülkemizde son dönemlerde yaşanan terör saldırılarına dikkat çekerek şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Görev yaptığı süre içerisinde yapılan birçok hizmetin bazıları tarafından önemsenmediğini anlatan Uysal, Kdz. Ereğli Belediyesi olarak Gazilere Türkiye'nin en güzel yerlerinden birini tahsis ettiklerini söyledi. Kızılay, Yeşilay ve Muhtarlar Derneği gibi kurumlara yer tahsis ettiklerini ve bunların çok fazla ön plana çıkmadığını belirten Uysal, devam eden çalışmaları hakkında bilgi verdi.

"Artık laf üretme ve yatma dönemi bitti"

Kdz. Ereğli Belediyesi olarak Erdemir ofis binası yanındaki alana spor alanı yapmak için yaklaşık 2 milyon TL bedelle ihaleye çıktıklarını açıklayan Uysal "Bazen bizler örnek, ofis yolunda 4 dönüm araziye spor merkezi için 2 milyon liraya ihaleye çıktık. Arkadaşlara 23 Nisan'a hazır olsun diye talimat verdim. İnşallah o zaman kadar biter. Bizde temel atma dönemi bitti, gevezelik dönemi bitti, laf üretme dönemi bitti, yatma dönemi bitti. Bizler artık bunların açılışlarına odaklanmak istiyoruz. Bitirdiğimiz şeylerin çoğunun açılışını da yapmadık. İnşallah bir yerde hep birlikte toplu bir açılış yaparız. Yaptığımız hizmetler çok fazla ama asıl 2017. 2017'de ki büyük projeleri hayata geçirdiğimiz zaman onları sizinle paylaşacağız. Benim odama girenler bilir inanılmaz projeler. Bu hedeflere ulaştığımız zaman bitecek mi? Bitmeyecek. Hedeflerimize ulaştıkça başka hedefleri de tespit etmek bizim görevimiz" dedi.

Kdz. Ereğli Belediyesi olarak Halep için yardım kampanyası düzenlediklerini ifade eden Uysal, 28 Aralık 2016 Çarşamba günü Saat 18.00'de Gülüç'te ki Büyük Anadolu Otel'de geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirerek kampanyayı başlatacaklarını söyledi. Uysal konuşmasında şu sözlere yer verdi; "Orada bir yıkım var . Bu yıkıma karşı Ereğli'den de bir ses göndermemiz lazım. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım da oraya el uzatıyor, gayret ediyorlar. Bizim de bu gayretlerin yanında olmamız lazım. Çarşamba günü 18.00'de geniş katılımlı bir halk toplantısı, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşlarıyla 'Halep'e Bir El de Biz Uzatalım' kampanyası başlatıyoruz. Bu sesi dünyaya duyurmamız lazım."

"Ormanlı daha yaşanabilir bir belde olacak"

Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, ise toplantıda görevde olduğu 3 yıllık süre zarfında yaptığı hizmetleri anlatarak, Ormanlı Beldesi'ni daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalıştıklarını söyledi. Başol konuşmasında "Biz göreve geldiğimiz öncelikle Ormanlı Belediyesi binasını beldemize ve insanlarımıza yakışır bir şekle getirmeye çalıştık. Ormanlı belde merkezinde ki köprümüz 201 yılının 6. Ayında selde yıkıldı. Bu köprümüzü Almanya'da ki gurbetçilerimiz, Ormanlı'da ki esnaflarımız ve bizlerin katkıları ile 350 bin TL'ye devletten destek almadan kendi imkanlarımızla yaptık. Beldemizdeki 4 mahallemizdeki yollarımız çamur içerisindeydi. 29 bin metre kare kilit parke çalışması yaparak yol sorunlarımızın yüzde 90'ını çözüme kavuşturduk. Ormanlıdaki kadınlarımız, erkeklerimiz ve gençlerimiz için çok güzel bir şadırvan kazandırdık. Ormanlı deresinin kenarında bir kısmı DSİ'ye ait olan alanda çay bahçesini ihaleye verdik ve ihaleyi alan arkadaşımız orada hizmete başladı. İnşallah en kısa zamanda hep birlikte açılışını yapacağız. Ormanlı'da bizim eski pazaryeri dediğimiz alanda bir arazimiz var. Yatırım bütçemize koyduk ve buraya Ormanlımıza yakışır bir düğün salonu ve sosyal etkinliklerinde yapılabileceği iki katlı bir sosyal tesis yapacağız. Ormanlı girişinde Sinitli rampası dediğimiz alanda meydana gelen göçükler nedeniyle yol büyük bir tehlike arz ediyordu. Milletvekilimiz Faruk Çaturoğlu VE İlçe Başkanımız Fatih Çakır'ın destekleri ile burasının ihalesi yapıldı, duvarı yapıldı. Birde benzin istasyonlarının olduğu noktada bir yerimiz vardı. Burada da u-ıslah çalışmaları yapıldı ve önümüzdeki bahar aylarında asfaltlaması yapılacak. Bizim en önemli sorunumuz Ormanlı beldesi içerisindeki dere ıslahı. Milletvekilimizin destekleri ile 2017 yılı içerisinde ihaleye çıkacağını ben kendim takip ettim. Dere ıslah projesi de yapıldığında Ormanlı beldemiz ileri yıllar için daha yaşanabilir bir yer haline gelecektir. Beldemizde teşkilatımızın yeni yapılanması gerçekleşti. Teşkilat binamız yenilendi, kadın ve gençlik kollarımızı kurmuş durumdayız."

Çakır, Milletvekili Çaturoğlu'na madenlere teşvik için teşekkür etti

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu'na rödevanslı sahaların teşvik kapsamına alınması için gösterdiği çaba ve sonuçtan dolayı teşekkür etti. Konuşmasına Suriye'de devam eden operasyonların önemini anlatarak Başlayan Çakır şunları söyledi; "Geçtiğimiz günlerde üzücü haberler aldık. Buradan bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Şehitlerimiz vatanımız için toprağa düşüyor. Bu gün 'Suriye'de, El-Bab'da Türk askerinin ne iş var?' diyenler Kandil PKK yuvası olmadan darmadağın edilseydi ülkemiz bu kadar acılar yaşamazdı. Türkiye olarak güney sınırımızda PKK yada herhangi bir terör yapılanmasına asla müsaade edemeyiz. Bu gün orada onların yerleşke kurmaları yarın Antep'imize, Kilis'imize ve ülkemizde huzursuzluğa yol açacaktır. Artık yeni güvenlik konsepti gereği düşmanı olduğu yerde yok etme ve mücadele ile bertaraf etmek lazım. Kolay bir olay değil ama dünya ile mücadeledeyiz. Yükselen Türkiye'yi çekemeyenler, ayağımıza pranga vurmak isteyenler 15 Temmuz'da içimizdeki satılmış hainlerle bizi durdurmak istediler. Sonrasında ekonomik darbelerle bizi durdurmak istediler. Ama Allah'ın izniyle milletimizin bizimle birlikte olduğu her yerde biz bunların üstesinden geleceğiz. Ereğli'mizde çalışmalarımız devam ediyor. Ereğli Devrek yolunda soğuk hava şartlarına rağmen çalışmalar başladı. İhaleyi alan firma 20'nin üzerinde makinesi ile çalışmasını sürdürüyor. Ereğli Zonguldak yolu hava koşulları müsaade ettiği müddetçe devam ediyor. Bir butik hastane söylemiştik Kırmacı ile alakalı; Sağ olsun belediye başkanımızın devrettiği yerle alakalı devir teslimi yapıldı Sağlık Bakanlığı'na. Okullarımız devam ediyor: Orhan Oğuz'da ortaokul, mesleki eğitim merkezi, imam hatip kız lisesi, Yazıcılar İlkokulu, Danişmentli ilavesi, bunların hepsi bir yandan yürüyor. Bunun yanında Sayın Milletvekilimiz Faruk Çaturoğlu dün bir açıklama yaptı; kendilerine Zonguldak ve Ereğli halkı adına bir kez daha teşekkür ediyoruz. Daha önce HEMA'nın işlettiği Alacaağzı'nda ki ocakların iki kez ihalesine çıkıldı, taliplisi olmamıştı. Hamdolsun bunlarda şimdi teşvik kapsamına alınarak biran önce yeniden ihaleye çıkmasını bekliyoruz. Teşvik kapsamında olduğundan dolayı talep geleceği kanaatindeyiz. Üniversiteye devredilen Eski Ereğli Devlet Hastanesi'nin yıkımı devam ediyor: İnşallah Ereğli üniversite anlamında hak ettiği yerde olacak."

Toplantıda AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Teşkilat Başkanı Mustafa Kumaş, Kadın Kolları Başkanı Şengül Albayrak ve Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Alagöz çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Toplantı yapılan konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uysal: 'Artık Laf Üretme ve Yatma Dönemi Bitti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement