Başkan Uysal, Deniz Mahallesi Sakinleriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Uysal, Deniz Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

Başkan Uysal, Deniz Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal: "Muratpaşa'da herhangi bir iş yaptırmak için artık belediyede tanıdığınızın olmasına gerek yok. Vatandaşların işleri belediyede tıkır tıkır yürüyecek hale gelmiştir"

16.10.2014 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Biz Size Geliyoruz" sloganlı halk toplantılarına Deniz Mahallesi'nde devam etti.

Altındağ İlkokulu arkasındaki otopark alanında düzenlenen toplantıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Toplantı öncesinde konuşan Başkan Ümit Uysal, belediyede bir takım değişikliklere gittiklerini anlattı.

Uysal, "Muratpaşa'da herhangi bir iş yaptırmak için artık belediyede tanıdığınızın olmasına gerek yok. Vatandaşların işleri belediyede tıkır tıkır yürüyecek hale gelmiştir" dedi.

Belediye hizmetleri hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan Uysal, şöyle konuştu:

"Göreve geldiğimizde işe hemen koyulduk. Kırcami İmar Planı ile ilgili ilk ay çalışmamızı gerçekleştirdik. Önümüzdeki ay meclise gelecek Kırcami İmar Planı'nı tamamlamak istiyoruz. Doğalgazla ilgili pürüzleri giderdik. Fen İşleri Müdürlüğümüz yeniden yapılanma sürecine girdi. Muratpaşa'da 500 kilometrelik sokağımızın 300 kilometresini kazıyarak yenileyeceğiz. CLK Elektrik, Enerya ve Superonline şirketleriyle 15 günde bir toplantı yapıyoruz. Şirketlerle koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz."

Spor ve sanata çok önem verdiklerini anlatan Uysal, ilçeye yeni spor salonları ve yüzme havuzları kazandırmak istediklerini bildirdi. Bu yönde proje çalışmalarının sürdüğüne değinen Uysal, "22 bölgede sabah sporumuz devam ediyor. Hedefimiz Muratpaşa'da 10 binlere spor yaptırabilmek" dedi.

Başkan Uysal, toplantıya katılan çocuklarla da görüştü. Çocukların okullarına basketbol potası ve futbol kalesi yapılması isteğini geri çevirmeyen Başkan Uysal, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine talimat vererek çalışmalara hemen başlanmasını istedi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Uysal, Deniz Mahallesi Sakinleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement